18.2.2010

Joss Whedon ja Morgan Spurlock suunnittelevat dokumenttia faneista

Joss Whedon ja Super Size Me -elokuvan ohjaaja Morgan Spurlock suunnittelevat elokuvaa fanikulttuurista. He haluaisivat seurata kolmen kuukaden ajan kolmea tyyppiä ennen kaikki geekkien ja nörttien epävirallista pyhiinvaelluskohdetta, San Diego Comic Conia.

Morgan Spurlock ei pelkää tarttua aiheeseen kuin aiheeseen tiukalla otteella ja Joss Whedon nyt on Joss Whedon, täydellinen fanipojan ruumiillistuma. Toivon siis todellakin, että tämä dokumenttielokuva onnistuu ja että se saadaan nähtäväksi myös tänne päin maailmaa.

Koska hei, nörttiys on parasta maailmassa. Ihmiset, jotka eivät ole nörttejä, ovat jotenkin...tylsiä. Tai ainakin omituisia. Eiks jeh? ;-)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hauskalta! Kunnon fanikantilta tehdyt leffatkin ovat niin mukavia katsoa, joten tällainen fanidokkarikin voisi olla kiva :)

  Vähän nörttiä pitää ihmisessä olla ehdottomasti =)

  VastaaPoista
 2. Tämä kuulostaa unelmadokkarilta! Tosin haluaisin itsekin lähteä Comic Coniin, ne herkut mitä siellä näkisi ;O) Pidä mut kartalla että miten tässä käy...

  VastaaPoista
 3. Et ole muuten Mikaela ainoa joka haluaisi joskus käydä Comic Conissa! Kävin pari vuotta sitten Lontoossa Star Wars Celebration Europessa ja jo se oli huisin hauska :) tai jotkut pienet Tukholman Sci-fi-messut...

  VastaaPoista
 4. Comic Con on yksi minun suurista haaveistani. Ehkä joku kaunis päivä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails