16.2.2010

Viuhahdus!

Kylläpä taas riittää naisella aktiviteettia! Istun töissä nenä kiinni koneessa niin aktiivisesti, että hengähdystaukoina tekee mieli tehdä jotain aivan muuta. On tämä elämä omituista. Välillä istun päivät töissä ja pyörittelen peukaloitani, välillä mennään sitten täyttä höyryä eteenpäin.

Olimme viime viikonloppuna Karhumiehen kanssa valokuvauskurssilla, joka osoittautui oikein antoisaksi. Meillä on ollut Canon EOS 1000D jo puolisentoista vuotta, mutta kumpikaan ei osannut käyttää sitä muilla kuin automaattiasetuksilla. Nyt voimmekin ryhtyä räpsimään vähän parempia kuvia. Ehkä niitä päätyy tännekin, kuka tietää? Jos hankimme sen jalustan, niin ties vaikka ryhtyisin muotibloggaajaksi....


Eipäs nyt liioitella, sitä päivää tuskin koskaan nähdään. :-D

Minä en ole ehtinyt edes kirjoittaa vielä fiiliksiäni viime viikon Supernatural-jaksosta! Joka sentään oli loistava! Että näin kiirettä on pitänyt. Mutta kohta päästään taas asiaan. Ehkä intoudun parin kuukauden päästä postaamaan jotain lisää aiheesta feminismi, kun tulee taas sellainen fiilis että kommenttiennätys pitää lyödä.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi15:27

  Odotan kuvia innolla! Sekä tietenkin "viikkoni muotibloggarina" juttua ;OP
  Tässä on kiire itse kullakin, mä en ole paljoa kerennyt lukea edes muiden blogeja, päässä vaan surisee..Kyllä tää tästä, ja perjantaina nähdään!

  VastaaPoista
 2. Kuvia odotellaan! Kyllähän se on hyvä, että jos on hyvä kamera, sitä osaa myös käyttää :)

  Ihana tyttöenergiabiisi mukana - feministijuttuja ei kieltämättä kovin usein kannata kirjoitella, itse ainakin saan verenpaineen nousua niin helposti ;-) mutta silloin tällöin on ihan kiva.

  Perjantaina nähdään!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails