8.3.2010

Ruokaa, teatteria ja elokuvaa

Karhumiehen vanhemmat olivat viikonloppuna käymässä ja tie vei teatteriin ja syömään. Söimme Karhumiehen kanssa herkullisia blinejä ravintola Graniittilinnassa, joka oli muuten oikein kiva paikka paitsi että jossain vaiheessa tarjoilu hidastui vähän liikaakin. Olimme varanneet 2 h ruokailuun ja lopulta jouduimme kiiruhtamaan jotta ehtisimme teatteriin, sen jälkeen kun Karhumiehen vanhemmat olivat odottaneet pääruokaansa ja me kaksi lisää blinejä melkein puoli tuntia. Mistä lie kyseinen palvelukatkos johtui, muuten kun palvelu oli oikein hyvää.

Päivällisen jälkeen kävimme katsomassa Maija Poppasen Helsingin Kaupunginteatterissa, ja se oli ihan viihdyttävä kokemus. Maija Poppanen on minulle toki parhaiten tuttu Julie Andrewsin esittämänä Disneyn elokuvasta, mutta oli tämäkin Maija ihan hauska. Ilta oli erittäin mukava, päässäni soivat näytelmän hauskat kappaleet joista osa oli tietenkin elokuvasta tuttuja.


Kuva Helsingin kaupunginteatterin sivulta.

Sunnuntaina menimme Karhumiehen kanssa taas pitkästä aikaa elokuviin, tällä kertaa vuorossa oli Sherlock Holmes. Se oli parasta sunnuntaiviihdettä, toiminnallinen ja hauska. Välillä mielenkiintoni kyllä herpaantui kun joka paikassa vaan räiskittiin ja mäiskittiin, mutta yleisesti ottaen elokuva oli minusta varsin viihdyttävä.

Että sellainen viikonloppu tällä kertaa. Oscareita en jaksanut valvoa, mutta sain uutiset heti herättyäni. Hyvä Mo'Nique! Pysti meni oikeaan osoitteeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails