9.3.2010

Top Gear

Minä en ole kiinnostunut autoista. Äijähuumori on minusta tylsää. Minusta aikuiset ihmiset jotka käyttäytyvät kuin pikkulapset ovat rasittavia. Mutta Top Gear on silti aivan loistava ohjelma!

Top Gear on jotenkin vaivihkaa valloittanut minut puolelleen. Olen pikkuhiljaa ruvennut katsomaan sitä Karhumiehen kanssa ja nyt se on nähtävä joka viikko. Aihepiiri, eli autot ja moottoriurheilun maailma, ei kiinnosta minua oikeastaan lainkaan, mutta itse ohjelma on hulvattoman hauska, viihdyttävä ja aika ajoin mielenkiintoinenkin.


Parasta ohjelmassa on, ettei se ota itseään turhan vakavasti, juontajat Richard Hammond, Jeremy Clarkson ja James May (kuvassa vasemmalta oikealle) nauravat itselleen (tosin useimmiten toisilleen), ja siinä on mitä absurdeimpia inserttejä, jotka silti toimivat. Vai missä muussa ohjelmassa voisitte kuvitella näkevänne osion, jonka nimi on "Tähti kohtuuhintaisessa autossa" (Star in a reasonably priced car)? Kyseisessä osiossa jakson vieraileva tähti (mm. Helen Mirren, Sienna Miller, Mark Wahlberg, Eric Bana) laitetaan ajamaan kierros Top Gear -radalla kohtuuhintaisessa autossa mahdollisimman nopeasti. Formula 1 -kuskeille on oma sarjansa. Oman mainintansa ansaitsee tietenkin salaperäinen The Stig, testiajaja jonka henkilöllisyys on yksi maailman tarkimmin vaalittuja salaisuuksia.

Suosittelen katsomaan yhden sarjan legendaarisimmista inserteistä, eli sen missä 190-senttinen Jeremy Clarkson ajaa pikkuruisen Peel P50-auton töihin BBC:n studioille. Siis ihan studioon sisään »

Lisäksi ohjelman tunnusmusiikki on aivan loistava.Ja Richard Hammond on tosi, tosi ihana! :-)


2 kommenttia:

  1. Anonyymi10:29

    Juu, olen vahingossa katsonut muutaman jakson kun olen kanavalle eksynyt. Minäkään en ole pätkääkään kiinnostunut autoista, ohjelman teho on juontajissa ja hulvattomissa jutuissa ja älyvapaissa testeissä sekä tietenkin julkkisvieraissa ;O)

    VastaaPoista
  2. Meillä tätä ohjelmaa ei katsota vahingossa. Meillä se otetaan boksille ja se katsotaan yhdessä. Näin siis taloudessa, jossa ei ole autoa ja jossa kumpikaan ei ole niistä kiinnostunut.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails