2.3.2010

True Blood


Eilen illalla se siis alkoi, paljon kohuttu ja puhuttu True Blood. Tavoistani poiketen valvoin ja katsoin sen heti, yleensä kun olen viimeistään klo 23 Nukkumatin mailla.

Ensimmäisen jakson perusteella voin sanoa, että kyllä tykkäsin. Aika paljonkin. Tarina vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, sivuhahmot ovat suorastaan herkullisia ja sarjan visuaalinen ilme hivelee silmää. Pääpari, eli Anna Paquinin ja Stephen Moyerin esittämät Sookie Stackhouse ja vampyyri Bill, oli kyllä valitettavan laimea, mutta onneksi heihin ei tarvitse keskittyä.


Ennakkohuhujen perusteella odotin myös, että sarja olisi mieletön seksifestivaali, mutta minusta seksiä ei tässä ollut sen enempää kuin HBO:n sarjoissa yleensä. Jaksossa ollut seksi oli kyllä graafista, mutta tarinaan kuuluvaa. Missään vaiheessa ei tullut sellaista oloa kuten joskus vaikkapa L-koodia katsoessa, että juoni keskeytetään pakollisen seksikohtauksen takia.

Odotan innolla jatkoa. Hyvä, että sarja tulee YLEltä, niin mainostauot eivät pilaa katsomisnautintoa. Katsotaan, jaksanko yhden jakson viikkovauhtia vai kasvaako nälkä syödessä ja hankin jostain DVD-boksit.

8 kommenttia:

 1. Anonyymi12:14

  sitä seksiä tulee ihan tarpeeksi tulevissa jaksoissa, itse kyllästyin jossain vaiheessa Ryan Kwantenin paljaaseen perseeseen...Trust me. MUTTA, sarja paranee vasta 2. kaudella kun Eric Northman otetaan kunnolla kehiin JA leikkaa tukkansa, siinäpä vasta vampyyri ;O)

  VastaaPoista
 2. Joo, komppaan Mikaelaa. Seksiä on tulossa ihan tarpeeksi :D Ja Eric, mmmmmmmm.

  VastaaPoista
 3. Selvä, pidetään mielessä. Mutta aion joka tapauksessa ryhtyä seuraamaan tätä sarjaa. Toivottavasti saan Karhumiehen liittymään seuraani, häntäkin tämä kiinnostaa.

  VastaaPoista
 4. Päivänsäde15:18

  Parasta on, että tuon näkee Yle Areenasta, joten ei tarvi valvoo ja voi kattoo sit kun itelle sopii (etenkin kun ei omista tv:tä ja menee nukkumaan jo klo 21.). On kyllä hieman toisenlainen vampyyrisarja, pitänee jonkin aikaa seurailla josko siihen tykästyisi. :)

  VastaaPoista
 5. Minulla tuo ensimmäinen osa odottaa boksilla, en jaksanut valvoa, enkä ole vielä ehtinyt katsoa, mutta mielenkiinnolla odotan! Heitän kommentit sitten kun olen tsekannut :)

  VastaaPoista
 6. Komppaan kyllä, että pääpari on aikas tylsä. Eikä se kyllä jatkossa sen mielenkiintoisemmaksi muutukaan...toisin kuin sivuhahmot! Tossa sarjassa muuten jää jaksojen lopussa aina aika rasittavan tylysti kohtaus kesken, että DVD voi tosiaan alkaa vaikuttaa ihan hyvältä ratkaisulta :D

  VastaaPoista
 7. Tällä hetkellä on niin monta sarjaa jotka odottavat katsomista, että välillä on ihan hyvä katsoa jotain rauhassa kerran viikossa. Muuten elämästäni tulee pelkkää DVD-maratonia. :-)

  VastaaPoista
 8. Nyt se on katsottu! Minä en ole pitkiin aikoihin sarjoja seurannut ja niille perinteinen hidastempoisuus ekaksi vähän häiritsi - sitä kun odotti elokuvan tehokkuutta ;-)

  Aikamoista seksillä myyntiä se kyllä oli, vaikka minäkään en pienistä säikähdä. Vähän tuo tosiaan alkoi ärsyttää, koska sillä ei viety varsinaista asiaa oikein eteenpäin, tuntui että haluttiin vaan täyttää aika seksillä... Siitä Billistä "kohtalokkaan synkällä" katsellaan tuli mieleen Edward Cullen ja Sookie oli tosiaan raivostuttava.

  Annan kuitenkin vielä pari mahdollisuutta, koska perimmäinen idea on mielenkiintoinen.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails