5.3.2010

Uusi The Runaways -traileri!

Onko huomattavissa, mitä elokuvaa minä odotan erittäin paljon? IMDB:n mukaan Suomen-ensi-ilta on 24.9.2010.

The Runaways -elokuvasta on julkaistu uusi, pitempi traileri. Tämä elokuva näyttää todella hyvältä. Minulla on Cherie Currien kirja Neon Angel jo tilauksessa Amazonissa, se julkaistaan tämän kuun puolessa välissä.


Lisäksi Kristen Stewart ja Dakota Fanning laulavat itse elokuvan soundtrackilla.
Tässä taidonnäyte loistavan Cherry Bombin muodossa »

6 kommenttia:

 1. Minä TIEDÄN että näyttelijän inhoaminen yhden roolin perusteella on väärin mutta odotan tätä leffaa siksi että saisin muutettua mielipiteeni Kristenistä, Bella kun on pilannut minulta koko naisen.. Dakotasta olen taas aina pitänyt ;O) Traileri näyttää hyvältä, ihana värimaailma, toivottavasti itse leffa on samaa shittiä!

  VastaaPoista
 2. Ei taida olla maailmassa näyttelijää, joka olisi saanut Bella Swanista miellyttävän.

  Ei helvetti, kai minun on katsottava se typerä leffa tässä joku kerta, ihan vaan että tiedän mitä haukun. Viime vuonna sain sen kakkakirjan luettua loppuun kiirastorstaina, tänä vuonna sen päivän voisi pyhittää tuolle elokuvalle. Pitäähän sitä kunnon tapakristityn eläytyä Kristuksen kärsimysnäytelmään niin täysillä kuin mahdollista!

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo traileri näyttää ihanalta tyttöenergialta :) Toivottavasti tuo Stewart tosiaan vähän pääsee siitä Bella-jäykkyydestään, tuo vähä mitä hän trailerissa puhuu, vähän kyllä enteilee bellamaisuutta, mutta jospa jospa :)

  VastaaPoista
 4. Kiirastorstai, kärsimysten päivä ;O) ??

  VastaaPoista
 5. No oikeastaan se kärsimyspäivä on pitkäperjantai. Mutta kiirastorstaina kaikki alkoi. Ja jos tarkaan muistelen, niin sain sen kirjan luettua viime vuonna loppuun juuri pitkänäperjantaina. Kiirastorstaina oli hammaslääkärissä. :-D

  VastaaPoista
 6. Leffa vaikuttaa tosi hyvältä! Monien muiden tavoin odotan sitä, että leffa antaisi Stewartista paremman kuvan..Bellaa kun en minäkään voi sietää. Mutta kuinka tätä jaksaa odottaa monta kuukautta äääää :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails