21.4.2010

The City alkaa taas 27.4.

Henkilökohtainen salattu paheeni, tämän hetken guilty pleasure numero uno eli Music Televisionin "reality"-sarja The City alkaa taas. Uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa 27.4. ja sitä voi ymmärtääkseni seurata täällä Suomessakin MTV.com -nettisivujen kautta. Ainakin aikaisemmin on voinut. Paitsi jos sattuu olemaan minun työpaikallani. :-/

Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että The City on parempi kuin emosarjansa The Hills. Whitney Port on jotenkin fiksumpi ja kivempi kuin The Hillsin aivottomat mimmit ja ylimystöprinsessa Olivia puolestaan on ihan omaa luokkaansa. Ja hei, Kelly Cutrone - tai Kelly Cutthroat kuten minä häntä kutsun - on aika mahtava.


4 kommenttia:

 1. Anonyymi11:05

  Mäkin pidän tästä sarjasta, se on OIKEESTI mielenkiintoinen ;O) Yritin kk sitten katsoa MTV:n netistä Jersey Shorea (aivan..) ja tuli info että palvelua ei tarjota enää Euroopassa asuville, ennen katsoin minäkin Cityni sieltä. Onkohan homma muuttunut???

  VastaaPoista
 2. Mikaela: Ainakin äsken video lähti lataamaan MTV:n sivuilla, mutta se sitten jumittui tämän meidän työpaikan palomuureihin. Pitääpä tarkistaa, toistuuko ongelma kotona.

  VastaaPoista
 3. Jee, sitä odotellessa. :-D

  VastaaPoista
 4. Tämä promo näkyi ainakin täällä kotona tosi hyvin. Toivottavasti siis myös jaksot!

  Jes! Tämä kausi näyttää mahtavalta. :-P

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails