23.4.2010

Mikä faneja vaivaa?

Koostaessani tuonne Supernatural-blogiini taas tämän aamun uutiskatsausta törmäsin taas erittäin epämiellyttävään ilmiöön, joka valitettavasti toistuu ei ainoastaan Supernaturalin fanikunnan joukossa, vaan ylipäätään intohimoja aiheuttavien kulttisarjojen keskuudessa.

Eräs julkkiksia seuraava sivusto linkitti kuviin, jossa Supernaturalissa Dean Winchesteria esittävä Jensen Ackles poseeraa punaisella matolla kihlattunsa Danneel Harrisin kanssa jälkimmäisen uusimman elokuvan ensi-illassa. Minusta kuvat ovat hauskoja, Ackles ja Harris ovat tosi söpö pari ja minusta on aina kiva katsoa kuvia kauniista ihmisistä kauniissa vaatteissa hymyilemässä. Mutta kommenttiosio oli täynnä todella veemäistä juttua Harrisista. Jonkun mielestä hän on halpa lunttu, toisen mielestä pelkkä "parta" Acklesille (just joo...), kolmas kertoi kuulleensa "varmalta taholta" että hän on tosi narttu. Toki positiivisiakin kommentteja oli, mutta vain muutama.

Mikä saa ihmiset kirjoittelemaan tällaista? Ackles ja Harris eivät ole pahemmin esiintyneet julkisuudessa työtehtäviensä ulkopuolella ja aika harva edes tietää heidän yksityiselämästään mitään, ja hyvä niin. Mikä siis aiheuttaa erityisesti Acklesin faneissa näitä aggressioita ja tällaista vittumaisuutta? Joku lapsellinen kuvitelma siitä, että Harris on jotenkin oman itsen ja Acklesin välisen kuolemattoman rakkauden välissä? Onko tämä joku teinidisko, häh?

Miksi jotkut ihmiset ovat niin idiootteja?

Joka tapauksessa, minusta Jensen Ackles ja Danneel Harris vaikuttavat hurmaavalta pariskunnalta ja toivon heille kaikkea hyvää.

6 kommenttia:

 1. Tuollainen on ikävää. Kai siinä on joku kateus syynä, ei kai tuota muutenkaan voi selittää. Fanit haluaisivat itse olla siinä Harrisin paikalla ja kun eivät ole, jollain tavalla kai sitä kateutta pitää purkaa.

  Ihana parihan nuo ovat!

  VastaaPoista
 2. Ehkä minun on vaan vaikea ymmärtää, miten kukaan täysissä järjissään oleva ihminen voi tosissaan olla mustasukkainen jostain julkisuuden henkilöstä jota ei edes tunne. Hullut on sitten asia erikseen.

  VastaaPoista
 3. Kiinnitän taas huomiota epäolennaisuuksiin, mutta ihana tuo mekko! :D

  VastaaPoista
 4. Joo siis aivan hirveen mielenkiintoinen ilmiö tuo julkkiksille mustasukkaisena oleminen! Siis onko siinä oikeasti taustalla ajatus että jos mies ei ole tuon naisen kanssa, se on minun kanssani? Vai ihanko aidosti vaan halutaan idolin olevan koko ajan niin sanotusti markkinoilla? O_o

  VastaaPoista
 5. tiinanen: Eikö olekin! Tosi kaunis. Tosin, kuten jo tuolla Supernatural-blogissani sanoin, hyvännäköinen on tuo mies-asustekin. :-)

  W: Jotain tuollaista lapsellista tähän liittyy. Ärsyttävää ja inhottavaa joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 6. Mä en oikein tiedä mikä ihmisiä vaivaa....Onhan tietty mahdollista, jossain universumissa että pikku fanityttönen kiinnittää esim. Jensenin huomion ja tästä sukeutuu vuosisadan rakkaustarina..PAH!
  Nämä haukkujat elävät ihan omassa maailmassaan jossa ei julkkiksilla periaatteessa saisi olla omaa elämää ollenkaan, saati normaalia rakkauselämää. Se kielii pikkumielisyydestä, ilkeydestä ja jonkinasteisesta elämisestä todellisuuden rajamailla.
  Jos ZQ löytäisi joskus itselleen ihanan miehen niin enhän minä nyt olisi surullinen, eikö ihailun kohteilleen pitäisi toivoa hyvää????

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails