7.4.2010

Painajainen Elm Streetillä traileri

Monelle 1980-luvun lapselle vuoden 1984 Painajainen Elm Streetillä aiheutti aikoinaan aika pahat pelkotilat. Freddy Krueger hipsi teinien uniin ja pisti lihoiksi. Sai siinä Johnny Deppkin osansa, ensimmäisessä isossa elokuvaroolissaan.Nyt olisi mahdollisuus elää ne hetket uudestaan elokuvateatterissa. Viime kesänä saimme ihastella Jason Voorheesin uutta tulemista, nyt puolestaan paluun tekee tuo toinen 1980-luvun kauhu-ikoni, eli Freddy Krueger. Ja sanokaa mitä sanotte, mutta minusta tämä elokuva näyttää oikeasti aika pirun pelottavalta.

Elokuvan on ohjannut Samuel Bayer ja pääosissa nähdään Jackie Earle Haley vanhana veitsikätenä, Supernaturalista ja Harper's Islandista tuttu Katie Cassidy, Veronica Marsista tuttu Kyle Gallner sekä Terminator: Sarah Connorin aikakirjoista tuttu Thomas Dekker. IMDB ei anna Suomen ensi-iltaa, mutta koskapa se nyt sellaisia on koskaan näyttänyt?

"One, two, Freddy's coming for you..."

3 kommenttia:

 1. Anonyymi19:29

  Itse asiassa imdb näyttää tosi usein Suomen ensi-illan, olen ainakin itse bongannut sen useasti. Nythän se ikävä kyllä tarkoittaa sitä että on epävarmaa tuleeko Freddy Suomeen asti pelottelemaan, minä tietysti pistän sormet ja varpaat ristiin että tulee...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi20:35

  Kellan Lutz :O) Mä missasin Jasonin valkokankaalla..hmph..
  Freddy on suositumpi meillä juu, mulla vaan on jotenkin mutu että kauhuleffat ei saa nykyään enää tilaa teattereissa niin paljoa, esim. Jennifer's Body etc. Onhan aina Night Visions ;O)

  VastaaPoista
 3. Eiiiii! Freddy oli kauheinta mitä tiesin pienenä! Näin painajaisia siitä pitkään ja päätin etten ikinä katso enää yhtään Elm Streetiä. Uijuijui...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails