17.5.2010

Lepää rauhassa, Ronnie James Dio

Musiikkimakuni on laaja ja vaihteleva, enkä maineestani huolimatta ole mikään hirvittävän kova metallifani. Mutta aina välillä pitää sitäkin luukuttaa, soittaa vähän ilmakitaraa ja pistää sormet pirunsarviasentoon. Ja se, että metallimusiikin parissa vaikuttaa aivan loistavia muusikoita ja ennen kaikkea huippuvokalisteja, on kiistaton tosiasia.

Nyt on yksi suurista poissa. Muun muassa Black Sabbath, Rainbow ja Dio -yhtyeissä vaikuttanut Ronnie James Dio kuoli eilen syöpäsairauden uuvuttamana 67:n vuoden ikäisenä »

Tässä yksi mielestäni parhaista metallibiiseistä ikinä, Dio-yhtyeen "Don't Talk to Strangers". Se on kaunis, surullinen, voimakas ja kova samaan aikaan.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi15:21

    Minuun tämä uutinen ei luonut mitään tunteita, huomasin kyllä FB:ssa kun kaikki olivat rip sitä ja tätä mutta minulle DIO on bändi jota en ole koskaan kuunnellut ja muista bändeistä en häntä edes muista. Oli aika mennä..

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen jonkin verran Dioa kuunnellut, mutten koskaan suuri fani ole ollut. Muistan kyllä pienenä nähneeni Hittimittarissa Dion Last in line, jonka video teki minuun suuren vaikutuksen. Ikävä toki että nämä legendat vähenee... Hieno hevimies kun kuitenkin oli.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails