7.5.2010

Tunnustuksia blogimaailmasta

Se on aina kiva tietää, että sinusta tykätään. Blogimaailmassa kulkee aina välillä näitä "Mä tykkään sun blogistasi" -nappuloita ja minun blogini on nyt saanut kaksi. Toinen tuli Mikaelalta, toinen Paivilta. Molemmat tosin muistivat molempia blogejani, joten tämä kukkanen ilmestyy kohta myös tuonne Saving People, Hunting Thingsin puolelle.

Kukkanen löytyy tuolta sivusta, ja tehtävänä on viedä tunnustusta eteenpäin.

The rules are the following:

1) post the logo within your blog or post.
2) pass the award onto 12 fellow bloggers.
3) Link the nominees within your post.
4) let the nominees know they have received an award by commenting on their blog.
5) Share the love and link to the person whom you received this award from.

Tilanne on nyt se, että minä en loppujen lopuksi lue hirveän montaa blogia. Ja suurin osa lukemistani blogeista on sellaisia, jotka ovat jo saaneet tunnustuksen. Mutta tämä ei tarkoita sitä, etteivätkö ne ansaitsisi sitä uudestaan. Ihan 12:a en saa kokoon, mutta tarpeeksi monta kuitenkin.

Ensiksi haluan muistaa ihanaa Buttermilk Bisquitsia. En nykyään kommentoi siellä kovin usein, mutta luen sitä jatkuvasti. Kyseinen blogi on hyvin kirjoitettu, elävästi kuvitettu, mielenkiintoinen ja hauska lifestyle-blogi, joka ei pelkää olla välillä vähän piikikäskin. Kestosuosikki.

Seuraavana on vuorossa uusi tuttavuus, kaverini Mariannen pitämä Mariannen makumaailma. Marianne tekee kasvis- ja vegaaniruokaa sellaisella innolla, että vesi herahtaa kielelle pelkästä katsomisesta! Ihania reseptejä ja hyviä ideoita, joita haluan itse päästä joskus kokeilemaan!

Kolmanneksi haluan muistaa Ofelia Outolintua, joka tallaa omia polkujaan. Jatka samaa rataa, Ofelia!

Neljäntenä on vuorossa Sama suomeksi -blogi, ainoa suomeksi kirjoitettu blogi jossa annan kielioppivirheet anteeksi. :-D
Det är fint att du ens försöker tala och skriva på finska, Magnus, du börjar bli jätteduktig på det!

Tykkään myös lukea Ravenwavesin kirjoituksia musiikista ja muusta Silent All These Years -blogista. Blogi, joka on saanut nimensä ihanan Tori Amosin ihanan biisin mukaan, ei voi olla huono!

Viimeiseksi haluan muistaa Stazzya, joka kertoilee lampaista ja muista ilmiöistä Ranskan eteläosista blogissaan "Elle a deux passions. moutons et dormir". Savolaisnäkökulmasta, tottakai.

Tietenkin minun on myös mainittava mainiot blogikaverini Mikaela ja Paivi. Mikaela saatta meidät muut häpeään fanitusinnollaan ja populaarikulttuurin tuntemuksellaan ja Paivi puolestaan pitää Suomen parasta elokuvablogia, jota on ilo lukea joka päivä!

4 kommenttia:

 1. Kiitos paljon tunnustuksesta! Minulla on muuten ihan sama homma: luen jokaisen postauksesi, mutta en jostain ihmeen syystä ehdi tai jaksa kommentoida. Kai tää menee kausittain vähän kaikkien blogien kanssa (olen juuri nyt laiska kommentoimaan muitakin blogeja). :-)

  VastaaPoista
 2. Bisquits: Ei kestä! Minäkin olen tosi huono kommentoimaan. Kun kommentoin, se on tasoa "Kiva kirjoitus". :-D

  VastaaPoista
 3. Kiitokset!

  Kommentointi vähenee kun ryhtyy lukemaan blogeja rss-lukijan kautta. Aina ei tule klikattua sitä tekstiä auki, ja sitten ei tule kommentoitua..

  VastaaPoista
 4. Sinulla on Anzi niin kivat ja asialliset blogit, että molemmat tosiaan kukkasensa ansaitsevat :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails