2.6.2010

Heia Heia, hop hop, kiri kiri!


Suomalainen nettipalvelu Heia Heia on saanut näkyvyyttä mediassa. Sekä YLE että Digitoday ovat uutisoineet tästä sosiaalisesta palvelusta, jonka tarkoituksena on kannustaa käyttäjiä liikkumaan.

Olen itse ollut HeiaHeian ja sen edeltäjän Moozementin käyttäjä aivan alusta asti. Kirjoitinkin Moozementista vähän yli vuosi sitten ja tyytyväisyyteni palveluun on vain kasvanut.

HeiaHeia sopii kaikille, jotka pitävät liikunnasta ja haluavat seurata omaa treenaamistaan ja kehittymistään. Itse liikun vähintään viisi kertaa viikossa (lasken tähän mukaan työmatkapyöräilyt, joita on kertynyt huhtikuusta jo 232 kilometriä) ja olen kokenut palvelun erittäin hyödyllisenä tapana tsempata itseäni ja seurata liikkumiseni todellista määrää. Aina jokaisen urheilusuorituksen jälkeen kirjaan HeiaHeiaan itse treenin, ajan ja fiilikset. Sykkeet sun muut laitan, mikäli olen muistanut ottaa sykemittarin mukaan.

Kovaa hifistelyä, tilastoja ja taulukoita kaipaaville HeiaHeia ei ehkä ole toiveiden täyttymys, mutta meille taviksille voin ehdottomasti suositella sitä.

Palvelun saa liitettyä Facebookiin, Twitteriin ja Googleen niin, että kirjatut treenit näkyvät myös muille. Tämän toiminnon saa toki myös pois päältä, itse jaan vain huippuhyvin meneet suoritukset muiden kanssa.

Jos olet liikkuvaista sorttia ja kaipaat virtuaalista tsemppiä, niin loggaa itsesi ihmeessä HeiaHeiaan! Et tule katumaan.

5 kommenttia:

 1. Mut ainakin löytää heiaheiasta :) Että älä ihmettele, jos saat kaveripyynnön!

  VastaaPoista
 2. Mun pitäis liittyä..ehkä se motivois enemmän liikuntaan, joka on jääny viime vuosina aivan retuperälle..ja se kyllä näkyy!

  VastaaPoista
 3. ...mitenkähän ihmeessä minä saisin motivoitua itseni liikkumaan? En vaan saa persettäni ylös ja jos vaihtoehtona on viettää ne lyhyet vapaat hetket illalla löhöten sohvalla katsoen vaikka Winchestereitä tai sitten lähtemällä lenkille / salille, niin voitte vaan arvata kumpi vaihtoehto vie voiton... Monesti tuntuu, että pelkkä ajatus ja "liikunta" -sanana aiheuttaa väsymys- ja ahdistusreaktion sekä huonon omantunnon.

  VastaaPoista
 4. Paivi: Minulle vastaus on yksinkertainen. Ilman liikuntaa minulta leviää sekä pää että perse. Tosin se perse näyttää leviävän joka tapauksessa, mutta näin se prosessi ainakin hidastuu.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails