21.6.2010

Jag älskar dig så

He sanoivat tahdon ja minä itkin. Oli näitä häitä odotettukin jo vuoden päivät ja mikään ei olisi saanut minua pois television äärestä lauantaina. Ei mikään.

Hääpari oli sädehtivän kaunis ja silminnähden rakastunut. Tukholmassa paistoi aurinko, ihmiset kadulla vaikuttivat hyväntuulisilta ja iloisilta ja loppuillan lähetyksestä huomasi että hääparin rakkaus ja iloisuus oli tarttunut muihinkin vieraisiin.

Kuningas Kaarle Kustaan, Prinssi Danielin isän Olle Westlingin sekä tietenkin itse prinssin puheet hääillallisilla olivat hienoja, kaikista ihanimpana Danielin puhe. Ne voi katsoa ainakin SVT:n sivuilta »

Nyt ei mietitä mitään kustannuksia, monarkian asemaa Ruotsissa, eikä mitään muutakaan typerää, vakavaa, muka-kriittistä hölynpölyä. Minä aion leijua tässä häähumussa vielä hetken ennen kuin laskeudun alas arkeen.

6 kommenttia:

 1. Here here,

  on päiviä jolloin kyyninen queer-feministikin (kuten allekirjoittanut) riisuu akateemisen etäisyytensä kaikkeen ja kyynelehtii häitä katsellessaan kuin tavallinen romantikko. :)

  Ja on tilanteita, joissa alistavat patriarkaaliset instituutiot ja rahat ja rojalisti/tasavaltalais-mittelöt on kaikki valjastettu tuomaan esiin se, minkä Daniel puheessaan niin kauniisti kiteytti: suurinta on rakkaus.

  VastaaPoista
 2. Anna: Juuri näin. En olisi voinut tuota paremmin sanoa.

  VastaaPoista
 3. Tää meni multa niin ohi ;O) En nähnyt mitään...

  VastaaPoista
 4. Kukapa ei olisi pehmennyt nähdessään liikuttuneen Danielin pyyhkivän silmiään alttarilla. Että sitä onnea oli hieno katsoa. Ja yleisökuvissa KAIKKI hymyilivät! Aivan ihana positiivinen tapahtuma, sata kertaa lämminhenkisempi juhla kuin odotin.

  VastaaPoista
 5. Multa meni kans niin ohi :) eilen huomasin Hesarissa jotain kuvia, mutta muuten viikonloppu meni ihan eri tunnelmissa.

  VastaaPoista
 6. Mikaela ja Paivi, te missasitte jotain suurta ja ihanaa. Nämä häät olivat romanttisinta, mitä olen nähnyt pitkiin aikoihin.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails