4.6.2010

Prince of Persia: The Sands of Time

Komeita maisemia, toimintaa, salaperäisiä vanhoja taruja, huumoria, Jake Gyllenhaal ilman paitaa... voiko sitä tyttö kesäiseltä viihde-elokuvalta muuta toivoa? Ei oikeastaan.

Kuten tiedetään, Prince of Persia: The Sands of Time perustuu videopeliin jota minä en valitettavasti ole koskaan pelannut vaikka se meiltä kotoa löytyykin. Mutta jutut kertovat, että se on yksi parhaimpia tasohyppelypelejä ikinä. Tämä on helppo uskoa.


Elokuva ei ole mitenkään omaperäinen, erikoinen tai jännittävä. Tarina prinssiksi nousseesta katulapsesta jonka tehtävä on viedä aikaa hallitseva tikari turvaan on kliseinen, hölmö ja moneen kertaan nähty. Mutta efektit olivat hienoja ja pidin paljon elokuvan näyttelijäntyöstä. Minusta Jake Gyllenhaal ja Gemma Arterton tikaria vartioivana prinsessana toimivat erittäin hyvin yhteen, ja he tekivät muuten aika rasittavasta "toraisa-pari-joka-sitten-kuitenkin-rakastuu" -asetelmasta oikein katsottavan. Minä huomasin jopa hieman odottavani, koska he viimein suutelevat.


Prince of Persia: The Sands of Time ei ole mitään taidetta tai edes erityisen ikimuistoinen elokuva, mutta minusta se oli oikein kelpoa viihdettä ja juuri sellaista, mitä lähdin elokuvateatterista hakemaan.

4 kommenttia:

 1. Aikalailla samanlaiset fiilikset, minä vaan ehkä sanoin jutussani vähän jyrkemmin kun alkoi haukottaa kesken leffan niin lahjakkaasti ;-) Gyllenhaalia kyllä katsoo vaikka missä, joten ei tämäkään ihan onneton tekele ollut.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi13:51

  Minusta tämä oli yksi parhaita, ellei paras, pelistä leffaksi -elokuva. Toimi kuin häkä tasohyppelyn ystävälle ;O) Ja se Gyllis, voi kiesus...

  VastaaPoista
 3. Itse asiassa leffan jälkeen tuli himo pelata jotain tasohyppelypeliä, pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
 4. Elokuva oli jopa parempi, kuin olin uskaltanut odottaa, tosin odotustasokin oli melko alhainen. Kyllä sitä suudelmaa saatiinkin odottaa. Loppuvaiheessa monen hit-and-miss kohtauksen jälkeen meinasin jo huutaa valkokankaalle, että pussaa sitä jo!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails