6.6.2010

StreetDance 3D

Tanssielokuvat ovat kokonaan oma alalajinsa. Harvoin niitä katsotaan juonen tai näyttelijäntyön takia, se tanssiminen on pääosassa. Olen itse nähnyt loppujen lopuksi aika vähän tämän lajityypin elokuvia, mutta kaikilla niistä on oma paikkansa sydämessäni. Jokin niiden sisältämästä energiasta ja innosta vaan tempaisee mukaansa ja saa haluamaan pistämään jalalla koreasti.

Kun kerroin Karhumiehelleni meneväni Mikaelan kanssa katsomaan elokuvaa Street Dance 3D, hän vavahti kauhusta. Reaktio oli täysin spontaani ja huvittavan primitiivinen, sekä totaalisen ymmärrettävä. Koska jos tanssi ei kiinnosta, niin tällä elokuvalla ei ole paljoa tarjottavaa.


Tarina street dance -ryhmästä, jonka matka Ison-Britannian street dance -mestaruuskisojen finaaliin on täynnä vaikeuksia ja vastoinkäymisiä, on moneen kertaan nähty ja seuraa tarkasti kaikkien edeltäjiensä laatimaa käsikirjoitusta. Muun muassa eräs noloista suosikeistani, cheerleader-elokuva Anna palaa, omaa täsmälleen saman juonen.

Mutta se tanssi.... Se oli energistä, mieletöntä, hienoa, taitavaa ja aivan tajuttoman hauskaa katsottavaa. Tanssijat todellakin antoivat kaikkensa ja pääsivät revittelemään täysillä. 3D toi tanssikohtauksiin kieltämättä oman lisänsä, kun hatut lensivät yleisöön, potkut nousivat korkealle ja tanssiryhmät vaikuttivat tulevan aivan iholle. Kyllä tämän parissa pari tuntia vierähti oikein mukavasti.

Muistona elokuvasta saimme julisteet. Toinen taisi jäädä Kampin Teerenpeliin, mutta toinen menee koristamaan työpistettäni. Siinä riittää sitten työkavereilla ihmettelemistä.

5 kommenttia:

 1. Voivoi, miksi mä en saanut julistetta ;)

  Ihan samoilla linjoilla oon kyllä tämän leffan kanssa. Ja niin, ihan mahtavaa, että toisillakin on salaisia perversioita cheerleader-leffoista! :D Bring It On -sarja on munkin lempparini tietyllä tapaa, ei tietenkään sen elokuvallisten ansioiden vuoksi (koska niitähän ei ole), mutta jokin siinä viehättää. Kakkonen on tosin näkemättä. Ensimmäinen ja kolmonen ovat suosikkejani, nelonen on täyttä kuraa. Toki tässä nyt saataa olla jotain tekemistä sen kanssa, että itse harrastaa lajia (vaikka tanssin puolella) ;)

  VastaaPoista
 2. bubble: Minä en ole nähnyt kuin ensimmäisen Anna palaa -elokuvan, muilla ei varmaan ole sen kummempaa tarjottavaa. Ehkä ne voisi tarkastaa tässä joskus. Mutta se eka on sitäkin parempi, olen nähnyt sen vaikka kuinka monta kertaa.

  VastaaPoista
 3. Kannattaa se kolmas tsekata, se on aika erilainen. Tai jotenkin siinä on sellaista battle-meininkiä. Krumping-tanssia ja enemmän katutyyliä verrattuna normaaliin, suhteellisen sliikkiin cheerleader-tyyliin..

  VastaaPoista
 4. Tämä on muuten 666:s blogikirjoitukseni ja se on julkaistu 6.6. Hurjaa! :-)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi10:39

  Se juliste on varmaan vieläkin Teeriksessä..
  Anna palaa ja Step Up 2 the Streets leffoissa on molemmissa tämä sama juoni, eipä paljoa haitannut ;O)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails