1.6.2010

Tom Cruise vetää Les Grossmanin esiin vuoden 2010 MTV Movie Awardseja varten

Nämä teidän on pakko nähdä. Tom Cruise on astunut jälleen Tropic Thunder -elokuvan roolihahmonsa Les Grossmanin rooliin tämän vuoden MTV Movie Awardseja varten. Movie Awardseihin kuuluu tietenkin olennaisena osana videoklipit, joissa parodioidaan, pilkataan, ivataan, nolataan ja pidetään muuten vaan hauskaa.

Tämän vuoden klipeistä on julkaistu kolme, joista kahdessa esiintyvät Twilight-pojat Robert Pattinson ja Taylor Lautner ja yhdessä Tom Cruise itse. Aivan loistavaa kamaa!
4 kommenttia:

 1. HAHAHA! Loistavia! Mahtava Les Grossman :) Cruisen parhaita (ellei jopa paras) rooli ikinä.

  VastaaPoista
 2. Paivi: Les Grossman saa minut haluamaan Hollywood-tuottajaksi. Ajattele nyt: saa olla tosi töykeä, veemäinen, huonotapainen, rumasti pukeutunut, kaljuuntuva vanha pieru jota kaikkien on kuitenkin pakko mielistellä koska sinulla on niin paljon valtaa ja rahaa. Maailman paras duuni, ei voi muuta sanoa. :-D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi09:47

  aha, no sä nyt sitten jo laitoit tämän. Ajattelin tehdä myös postauksen tänä aamuna mutta jätän väliin ;O) Tää on ihan loistavaa, Tomppa tekee hyvää työtä..

  VastaaPoista
 4. Khihiii! Mäkin harkitsin näiden postaamista mutta olit nopein :D En oo nähny tota Cruisen roolia, mutta ainakin klipit vaikuttaa mainioilta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails