2.7.2010

Dancing With Tears In My Eyes

Että sellaisen päätöksen sitten tekivät siellä eduskunnassa. Omat ongelmani tämän asian suhteen eivät liity niinkään itse ydinvoimaan, vaan siihen miten tämä asia runnottiin läpi. Pekkarinen heittää tsoukkia, asiasta äänestävät ihmiset joilla on oma lehmä ojassa ja muutenkin koko asia on sekavasti valmisteltu ja ennen kaikkea aivan vasemmalla kädellä toteutettu. Eduskunta ylistää teollisuutta ja millään muulla ei ole mitään merkitystä. Ei ole kiva tuntea olevansa äänestäjänä se sanonnan vieras sika.

Jostain syystä tämä hieno Ultravoxin biisi vuodelta 1984 tuli eilen mieleen. Katsokaa video, niin ymmärrätte miksi.

5 kommenttia:

 1. Hieno on video...

  Minustakin on niin ikävä, että tällaiset asiat aina runnotaan läpi lobbareiden avulla. Tulee niin surullinen mieli. Muistan kun edellisen ydinvoimalan kohdalla asiasta keskusteltiin pitkään ja hartaasti, mutta silti päätettiin, että yksi ydinvoimala lisää tarvitaan. Ja nyt sitten vaan yhtäkkiä niitä tarvitaankin kaksi lisää... voih.

  "Uraani halkeaa
  Ja tuottaa lamppuun valkeaa
  Mutta millään muilla mailla
  Kuin Suomella se ei oo riskiä vailla"

  VastaaPoista
 2. Ja sekä biisi että video saavat minut aina itkemään.

  VastaaPoista
 3. Käsittämätöntä että Suomessa turvaudutaan menneen ajan teknologiaan kun pitäisi tehdä luontoystävällisiä valintoja, kehittää tulevaisuutta ja mennä eteenpäin. Kukaan ei ole ratkaissut mihin ydinjäte aikanaan viedään, Suomesta tulee muuten maailman suurin ydinjätteen tuottaja per capita..

  VastaaPoista
 4. Kiitos videosta. Vieläkin fiilikset pinnassa eilisten päätösten takia.

  VastaaPoista
 5. Sama fiilis mullakin - onhan ydinvoimallakin kai joitakin hyviä puolia, mutta eniten tässä ketutti periaate, jolla päätös tehtiin. Tai siis periaatteettomuus oikeastaan. Järjetöntä..

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails