3.7.2010

Hyvästi, vanha ystävä

Rakas muuttoauto, festariauto, laina-auto, kyläilyauto ja monessa muussa menossa mukana ollut isoisäni vanha Opel tuli eilen tiensä päähän. Siinä oli liian paljon vikoja korjattavaksi, joten tie vei lopulliseen sijoituspaikkaan eli kierrätykseen.

Hyvästi, maailman paras muuttoauto jossa oli tilaa vaikka pienelle kylälle. Aina välillä sinä ylikuumenit, jarrusi eivät toimineet aina mitä parhaimmalla tavalla, sivupeilisi oli rikki ja olit muutenkin vanha ja vaivainen, mutta meille sinä olit tärkeä. Ainakin sinua oli tosi helppo ajaa. Toivottavasti osasi löytävät arvoisensa vastaanottajan.

2 kommenttia:

  1. Tsemppaan sinua täysillä. Teki muuten pahaa luopua miehen autosta, kun sillä oli sama tilanne - korjata ei enää kannattanut. Ja siinä autossa oli sentään sellainen vika, että välillä apukuskin puolen ovi yksinkertaisesti jäi lukkoon. Minä sitten istuskelin takapenkillä viikkotolkulla vain, koska ovi ei auennut. Tiedä sitten, mitä ihmiset luulivat syyksi.

    VastaaPoista
  2. Ofelia: Tämä oli kyllä kaikista vioistaan huolimatta hyvä auto. Juuri sellainen, jota oli helppo lainata kun piti lähteä viikonlopuksi käymään jossain minne ei pääse helposti julkisilla. Ja älyttömän tilava se oli, monessa muutossa ollut apuna.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails