3.9.2010

Mä joka päivä töitä teen

Huhhuijaa, viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet yhtä hullunmyllyä! Töissä on menty niska limassa ja tukka putkella, että tälle blogille, eikä paljon muullekaan, ei ole jäänyt oikeastaan yhtään aikaa.

Raportti Slovenian reissusta, jota minua kovasti painostetaan kirjoittamaan, on yhä tekemättä. Se on tulossa kuvineen, lupaan sen! En ole katsonut elokuvia, en löytänyt uusia mielenkiintoisia sarjoja, en ole edes jaksanut tuohtua mistään maailman vääryyksistä.

Mutta ei hätää. Karhumies ja minä hilppaisemme tänään äkkilähdöllä viikoksi Kreikan Kosin saarelle. Maahan jossa kumpikaan ei ole koskaan käynyt ja paikkaan, josta kumpikaan ei tiedä mitään. Luvassa on siis joko jotain kamalaa tai paljon mukavia yllätyksiä. Viikon päästä näemme, miten kävi!

Siihen asti siis tämä blogikin pitää vähän lomaa. Kiirettä on pitänyt niin paljon, etten ole ehtinyt edes ajastaa mitään kivaa teille.

Laitetaan tähän lopuksi meille kaikille raskaan työn raatajille hieman musiikkia. Ihana Dolly Parton laulaa vuodelta 1980 peräisin olevassa hittibiisissään siitä, mitä me kaikki toimistotyöläiset joskus väistämättä tunnemme.

5 kommenttia:

 1. Rentouttavaa lomaa teille :) Tuollainen extempore-reissu, jonnekin ihan uuteen paikkaan voi olla todella kiva! Mielenkiinnolla odotan raporttia reissusta.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti on huippu reissu! Siitäkin huolimatta, että katkeroidun täällä koska en tajunnut ajoissa kysyä salamatkustajan paikkaa matkalaukussanne :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi20:49

  Toivottavasti pidit Kossista :-). Itse olen käynnyt siellä monta kertaa ( en tosin enään viimevuosina ). Sisareni asui siellä yli 10 vuotta, joten silloin tuli kyläiltyä siellä joka vuosi.
  t.Iinuska

  VastaaPoista
 4. Anonyymi19:23

  sinä onnellinen se reissaat vaan, tosin huomasinhan sen jo fb:sta..Itse en ole saanut edes purettua vielä Rooman kuvia koneelle, saati että olisin saanut yhtään juttua aikaiseksi lomastani. Nauti ja rentoudu, kyllä me syksymmälläkin keretään!

  VastaaPoista
 5. Takaisin kotona. Oli kiva reissu, Kosilla oli paljon nähtävää. En kuitenkaan usko, että aivan heti palaisin sinne takaisin, ei se niin mieletön paikka ollut. Mutta hyvä loma oli!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails