22.9.2010

Vuoden vanhempi

Tänään olen taas vuoden vanhempi. Synnyin Helsingissä, Eiran sairaalassa tasan 33 vuotta sitten ja siitä lähtien olen porskuttanut menemään tällä maapallolla.

Syntymäpäivä alkoi hyvin, sain Karhumieheltä lahjaksi elokuvan The Crow Blu-Rayna, sekä DVD:llä elokuvan Near Dark ja lapsuuden suosikin, Maanalainen armeija iskee jälleen -sarjan, ensimmäisen tuotantokauden.

Kyllä nyt kelpaa!Kuva: Julie Paschkis

9 kommenttia:

 1. Onnea vielä tätäkin kautta! Varsin mukavia lahjojakin sulle sateli :)

  VastaaPoista
 2. Elokuvallista syntymäpäivää! Julie Paschkiksen maalaus on ihastuttava.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! The Crow on mahtava lahja <3

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea! Kivoja lahjojakin sait :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista! Nuo ovat aivan mahtavia lahjoja, tosin The Crow saa minut tunnetusti sekaisin surusta. Olen nähnyt elokuvan elämäni aikana kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla vollotin aivan hillittömästi. Vähän pelottaa katsoa se uudestaan...

  VastaaPoista
 6. Anonyymi09:08

  Near Dark jossa on Adrian Pasdar, vai jokin muu josta en tiedä? Anyway, loistavaa synttäriä näin myöhässä, mä tunnetusti en pysty joka päivä surffaamaan kun sattuu liikaa selkään ;O)
  Aika klassikko muuten se Allo Allo, katsoin sitä just MTVSarja-kanavalta, en muistanut miten hyvä se on!

  VastaaPoista
 7. Mikaela: Juuri se Kathryn Bigelown ohjaama Near Dark, jossa on Adrian Pasdar. Meillä on ollut se Region 1 -versiona, mutta ei ole koskaan ollut laitetta jolla sitä voisi soittaa. Nyt on sitten Region 2 -versio.

  VastaaPoista
 8. Myöhästyneet synttärionnittelut! :D

  VastaaPoista
 9. Myöhästyneitä onnitteluita täältäkin! Olen Pariisin reissun jälkeen vasta nyt blogikierroksella ja koitan päästä kärryille, mitä viikon aikana on tapahtunut :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails