15.10.2010

Muotipostaus

En ole harrastanut vaatepostauksia tässä blogissa melkein ollenkaan. Jonkun kenkäostoksen olen joskus raportoinut, lähinnä siksi että kaltaiselleni pitkänhuiskealle naiselle sopivankokoisten ja hyvännäköisten kenkien löytäminen on pienoinen haaste.

Mutta nyt teen poikkeuksen, sillä nämä vaatteet liittyvät poikkeustilanteeseen. Ensinnäkin: ne on ostettu netin kautta. Tätä en usein harrasta, ja vähän jännittikin, saanko oikeat tuotteet ja ovatko ne hyviä. Ja ovathan ne! En yleensä pahemmin harrasta H&M:ää, sillä en ole riukujalkainen, peputon ja rinnaton teinityttö.

Mutta äitiysvaatteet siellä ovat aika hyviä »

Tällä hetkellä ylläni on on tämä neuletakki. Se on mukava, lämmin ja siisti.Mahaa ja alaselkää lämmittävät mukavasti masutuubit. Vaikka omistankin aika paljon pitkiä paitoja, niin joskus tällaista tuubia tarvitaan peittämään raot ja antamaan lisälämpöä näin ilmojen kylmetessä.


Viimeisenä paketista paljastui siisti musta mekko. Sille tulee varmasti käyttöä jossain juhlissa, tällä hetkellä kun muut mekkoni ovat jäämässä auttamattomasti liian tiukoiksi.Tilasin myös pitkähihaisen paidan, jota ei ole vielä tullut. Vielä on ostoslistalla housut ja farkut, ehkä myös hame. Mutta niitä pitää mennä sovittamaan kauppaan asti.Tällä hetkellä tavallaan kadehdin niitä keskimittaisia tai pienikokoisia naisia, jotka voivat vaan käyttää vähän väljempiä paitoja ja leggingsejä tai lainata miestensä kauluspaitoja ja selvitä sillä nämä muutamat kriittiset kuukaudet. Ei ole mahdollista täällä, kun pituutta on 184,5 cm ja painoluokka ei ole koskaan ollut mallia "laiheliini". Mutta toisaalta kivan ja iloisen asian edessä tässä ollaan, joten eiköhän budjettini kestä muutaman uuden vaatekappaleen. :-)

Mikäli jotkut lukijani huolestuvat, että tämä blogi tulee tästä lähtien täyttymään pelkistä vauvajutuista, niin älkää huolehtiko. Karhumiehen ja minun elämässä on yhä muitakin asioita. Sitten kun juniori saapuu maailmaan, niin ajankäyttömme tulee toki muuttumaan radikaalisti, mutta silloin olenkin päättänyt pistää blogin tauolle siihen asti kunnes minulla riittää taas energiaa ja aikaa kirjoittaa tänne.

Toistaiseksi siis leffa-, TV-, ja populaarikulttuurijuttuni jatkuvat normaalisti. Ja onpa tuolla myös pari matkapostausta ja jokunen yleinen vaahtoaminenkin odottamassa. :-)

9 kommenttia:

 1. Veikkaan, että noi hooämmän mammavaatteet toimis ihan muillakin tallaajilla, suomalaiset ja ruotsalaiset kun on vähän eri näkösiä ;-).

  Onnea kasvavalle masulle!

  VastaaPoista
 2. Nooruska: Tämä neuletakki tulee varmasti olemaan käytössä myöhemminkin. Noista masutuubeista en ole niin varma. :-D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi10:09

  Mulle toimis noi mammavaatteet sillä kiloja tulee aika paljon lisää sairastellessa. Toi tuubi on loistava, pysyisi kipeä selkä lämpimänä!!! Ja onnea vaavista, Supernatural-blogin bannerista päätellen en pelkää että elämä menisi pelkäksi vaavitteluksi ;O)

  VastaaPoista
 4. Mammavaatteet ei oo ihan ajankohtasia täällä, mutta suupielet nousi hymyyn noista masutuubeista :) Mainioita!

  Onnea maha-asukista myös täältä päin :)

  VastaaPoista
 5. Oikeastaan tarkemmin asiaa pohdittuani olen tullut siihen tulokseen, että masutuubit ovat varsin loistavia keksintöjä. Tälläkin hetkellä on yksi sellainen käytössä ja se on niin ihanan mukava ja lämmin.

  Selkäkivuista kärsinyt kaverini sai niistä myös apua talvella, joten suosittelen myös heille, joilla ei ole vauvaa masussa. :-)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi10:05

  Kävin ostamassa jo, ihanasti lämmittää selkää!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut masuasukista myös vielä tätäkin kautta :) Meidän neiti syntyi neljä vuotta sitten näihin aikoihin, joten noita viileän kelin vaatteita sitä tarvitsi itsekin. Vinkkinä, että kannattaa muuten tutustua mama.licious -vaatteisiin myös. Niitä myytiin ainakin silloin aikoinaan Stokkalla ja olivat hinta-laatusuhteeltaan loistavia ja nättejäkin.

  VastaaPoista
 8. Onnittelut vauvamasusta! :)

  VastaaPoista
 9. Nautin kovasti tavastasi kertoa uudesta perheenjäsenestä muodin kautta. Onnea tälle ajalle ja tulevalle!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails