14.10.2010

Tätä biisiä inhoan

Joskus monta kuukautta sitten bongasin jostain blogista avautumisen aiheesta "inhokkilaulu". Yleensähän jätän jonkun biisin kuuntelematta, mikäli en siitä pidä. Mutta joskus käy niin että joku hirvittävä korvasaaste nousee käsittämättömän suosituksi ja sitä on sitten pakotettu kuuntelemaan melkein joka paikassa. Näiden biisien kohdalla käy yleensä niin, että jos niitä ei aluksi suoranaisesti inhoa, niin jonkun ajan päästä niitä vihaa sydämensä kyllyydestä.

Minulla on kaksi inhokkikappaletta ylitse muiden.

Ensimmäinen on Tavaramarkkinat -yhtyeen kappale Kevät. Ai mitä? Ai että se on oikeasti yksi kauneimmista suomalaisista kappaleista? Hienon väärinymmärretyn naisyhtyeen yhtä hieno ja tunnelmallinen laulu? Eikä ole. Biisi on hirveä. Siinä on idioottimaiset sanat, se on laulettu täysin nuotin vierestä ja se on yksinkertaisesti rasittava. "Sinä tarjosit vain salmiakkia, minä panin peliin koko elämän." Mitä tuo edes tarkoittaa?!?!?
Toinen ehdoton inhokkini on Katie Meluan kamala The Closest Thing To Crazy. Tämänkin suurin ongelma on sen käsittämättömän kauheat sanat, joita kuunnellessa tekee mieli repiä hiuksiaan. Miten kukaan on voinut päästää paperille asti jotain näin idioottimaista? Lisäksi laulajan ääni on vikisevä ja melodia valuu siirappia. Hyi kamala! Ja tätäkin joutui joskus muutama vuosi sitten kuuntelemaan ihan tarpeeksi kun niin monen jumppaohjaajan mielestä tämä oli maailman paras venyttelybiisi.

3 kommenttia:

 1. No kiitos, nyt tuo sinä tarjosit salmiakkia minä olin hullu panin peliin koko elämän soi päässä koko loppupäivän. Enkä edes kuunnellut sitä.

  VastaaPoista
 2. Stazzy: Tuo on ihan oikeasti yksi typerimmistä laulunsanoista ikinä.

  VastaaPoista
 3. Haha, mä kyllä yllättäen tykkään tosta Keväästä, vaikka tyylinä Suomi-iskelmä on niin kaukana musta ku vaan voi olla. Mutta en oo kyllä niitä sanoja kauheesti kuunnellu sen tarkemmin.. Plus tykkään lähinnä siitä Kotiteollisuuden versiosta, vaikkei siinäkään oo mitään muuta kivaa kuin kertsi - ei sitä Hynysen örinää oikein jaksa kokonaisen laulun verran kuunnella ;)

  Tykkään uudestan layoutista, syksyinen!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails