25.10.2010

Top Gun -elokuvalle jatko-osa?

Top Gun on yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista toimintaelokuvista ja tietynlainen 1980-luvun ikoni. Sen valtavan suosion vanavedessä sille kaavailtiin jatko-osaa, jonka kehittely kuitenkin kaatui Tom Cruisen suuriin palkkatoiveisiin.

Nyt jatko-osan ideaa on ilmeisesti viety kunnolla eteenpäin, ja käsikirjoitustakin on ehditty muokkaamaan. Top Gun on 23 vuotta vanha elokuva, onko koskaan hyvä idea tehdä jatko-osaa niin vanhalle leffalle?

Antaa ohjaaja Tony Scottin kertoa lisää »
These computer geeks—these kids play war games in a trailer in Fallon, Nevada and if we ever went to war or were in the Middle East or the Far East or wherever it is, these guys can actually fly drones. They are unmanned aircraft. They operate them and then they party all night."
Kuulostaa joko loistavalta popcorn-leffalta tai sitten joltain The Covenant -tasoiselta roskalta.

Odotatko sinä tätä jatko-osaa?

2 kommenttia:

  1. Tuon perusteella ei vielä houkuttele, jos pitäisi jännittää tyhjien koneiden puolesta, mutta jospa Scott tietää mitä tekee.

    VastaaPoista
  2. Top Gun on legendaarista kamaa, ja mua vähän ärsyttää että kaikki tollaset klassikot mennään sitten sössimään jollain jatko-osilla :/ Eli kiitos ei.

    (vaikka jos se oikeasti tehdään niin kuitenkin jossain vaiheessa sorrun sen katsomaan, eh)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails