21.10.2010

Vuohia tuijottavat miehet

Vuohia tuijottavat miehet kertoo Yhdysvaltain armeijan erikoisyksiköstä, joka keskittyi kirjaimellisesti henkiseen sodankäyntiin. Siihen värvättiin miehiä joilla oli psyykkisiä kykyjä ja näitä kykyjä yritettiin jalostaa sodankäynnin tarpeita varten. Toimittaja Bob Wilton (Ewan MacGregor) lähtee Irakiin juttukeikalle ja pakoon epäonnistunutta avioliittoaan ja tapaa siellä tämän yksikön entisen jäsenen, miehen nimeltä Lyn Cassady (George Clooney). Lyn on psyykkisen erikoisyksikön entinen sotilas ja hänen kauttaan Bobille avautuu tämän yksikön salattu ja pimeäkin puoli.


Muutamaa huumorinpilkahdusta lukuun ottamatta Vuohia tuijottavat miehet oli loppujen lopuksi aika mitäänsanomaton elokuva. Sen yhteiskunnallinen sanoma jäi pinnalliseksi ja huumorikin oli pinnallista sekoilua. Kaiken ennakkokohun jälkeen odotin tältä elokuvalta enemmän kuin mitä se lopulta tarjosi.

4 kommenttia:

 1. Olen aivan samaa mieltä!
  Elokuvan olisi voinut tiivistää siihen traileriin, se oli viihdyttävä. Kaikki se muu puoltoista tuntia oli turhaa ja tylsää.

  VastaaPoista
 2. Voi että, ja mä kun niin tykkäsin tästä! Mun mielestä se oli hauska. :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi09:17

  Mä katsoin tän jo kk sitten ja juttu odottaa edelleen kirjoittamistaan ;O) Ewan oli ihana, mutta traileri antoi odottaa enemmän hauskuutta. Oikein mukiinmenevä ja oivasti tehty leffa, Clooney oli ihan huippu, jälleen. Mutta jotain jäi uupumaan..

  VastaaPoista
 4. Minä tykkäsin... ;-) mutta ei tämä kovin montaa katselukertaa kestä, sillä toisella katselulla ei ollut enää niin hauska kuin ensimmäisellä. Kieltämättä ne parhaat vitsit nähtiin jo trailerissa. Mutta Clooney oli loistava, ja McGregor symppis, kuten Mikaela tuossa jo tiivistikin.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails