23.11.2010

Buffy, vampyyrintappaja ilman Joss Whedonia?

Yksi maailman parhaista televisiosarjoista, Buffy vampyyrintappaja, saattaa päätyä valkokankaalle... ilman Joss Whedonia. Todennäköisesti myöskään kukaan sarjan alkuperäisnäyttelijöistä ei tule olemaan mukana tässä uusintaversiossa.

En oikein tiedä, miten suhtautua tähän uutiseen. Vanhana kivikovana Buffy-fanina olen skeptinen ja epäileväinen, mutta jokin pieni ääni minussa käskee kuitenkin antamaan tälle mahdollisuuden.

Mitä mieltä te muut olette? Voiko tästä tulla mitään hyvää, vai onko yritys tuhoon tuomittu?

EDIT: Joss Whedonin reaktio uutiseen »

7 kommenttia:

 1. Oon nähnyt sen yhden Buffy-elokuvan (joka taidettiin tehdä ennen sarjaa?), ja se oli ihan karmea :D Etenkin kun en oo sarjankaan suuri fani. Mutta eihän sitä ikinä tiedä vaikka tämä onnistuisikin..

  VastaaPoista
 2. bubble: Se ensimmäinen Buffy-elokuva tehtiin noin viisi vuotta ennen sarjaa. Vaikka siinä on omat hyvät juttunsa, se on kuitenkin vesitetty versio Whedonin alkuperäisnäkemyksestä. Sarja on uskollisempi tälle alkuperäiselle tarinalle ja siksi parempi.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi09:43

  Ei Ei EIIIIIIII!!!!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi11:06

  Vaikka Buffy on edelleen näkemättä mutta listalla (koska silloin kun se tuli, yökkäilin pelkästä SMG:n ajatuksesta ja näin estin itseäni näkemästä huippusarjaa), I'm with you: Miten elokuvasta voisi tulla hyvä ilman Whedonia? Joko kopioimalla täysin Whedonin menoa tai... en tiedä, usko ei ole vahva.

  Empiren uutiset esitti asian ihanan Saturday Night Live- tyylisesti: "WHAT DO YOU MEAN SOMEONE NEW HAS A “FRESH TAKE” on the material? Are you kidding us? Really? REALLY?"
  Koko uutinen täällä: http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=29547

  VastaaPoista
 5. Päivänsäde14:52

  EI! En jaksa uskoa, että siitä tulisi hyvä. Ehkä sitten jos Whedon ja kaikki alkuperäiset näyttelijät ois mukana...mutta jos elokuva kuitenkin toteutuu niin onhan se pakko käydä tsekkaamassa (voihan se yllättää). Mulle varmaan käy samoin kuin Queer as Folkin kanssa: britti versio (jonka näki eka) on loistava, mutta jenkkiä ei voi sietää, kun oli jo niin tottunu tiettyihin näyttelijöihin ja tyyleihin.

  VastaaPoista
 6. EI EI EI JA VIELÄ KERRAN EIIIIII!!! Tämä on pyhäinhäväistys.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails