13.11.2010

Elokuvatuottaja Dino De Laurentiis on kuollut

Elokuvatuottaja Dino De Laurentiis, tuo mies La Stradan, Barbarellan, Serpicon, Conan Barbaarin ja Flash Gordonin takana, on kuollut.

Miehen ura oli monipuolinen ja merkittävä, en tiennytkään kuinka monen elokuvan takana hän oli. Hänen vaikutuksensa elokuvamaailmaan on kiistätön.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi12:08

  Hauskasti feministipelkuriraukka lopetti keskustelun feminismistä vaikka itse sen juuri aloitti. Sitä tulikin mieleeni mitä muuta feminismi on: lähes täydellistä kyvyttömyyttä keskustella. Se ei ole ihme, kun liike kerran perustuu pitkälti valheille ja moraalittomuuksille.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi kutsuu muita pelkureiksi. Huvittavaa.

  Ja miten tämä liittyy Dino de Laurentiiksen kuolemaan? Tiedätkö edes, kuka hän on?

  Ihan vaan tarjotakseni sinulle ja kaltaisillesi perspektiiviä:

  Olen viimeisen vuoden aikana kirjoittanut KOLME kappaletta kirjoituksia, joiden kommenttiosio on pitänyt sulkea. Välissä on tullut kaikenlaisia postauksia leffoista, televisiosta, kirjoista, musiikista ja kaikenlaisesta muusta, mukaanlukien yhteiskunnallisista jutuista. Niihin on tullut kiitettävästi kommentteja, eriäviäkin mielipiteitä, mutta kaikissa keskustelu on ollut asiallista, rauhallista ja toisia kunnioittavaa. Huumoriakin on heitetty. Kaikkien näiden postausten kommenttiosiot ovat yhä auki.

  Mutta jostain kumman syystä nämä KOLME feminismiä liippaavaa tekstiä (kirjoituksia on tässä blogissa 725 kpl, että laskepa prosentit siitä) ovat herättäneet sellaista vihaa ja paskaa, että olen kokenut asiakseni pistää keskustelun poikki ja siirtyä tässä blogissa takaisin sen TODELLISEEN sisältöön, eli populaarikulttuuriin. Ja näissä keskusteluista kaikki pikku trollikat loistavat poissaolollaan. Kuinka yllättävää. Tai sitten ei.

  Ja koska olen sulkenut blogini kuusivuotisen elinkaaren aikana KOLME keskustelua, minua haukutaan kyvyttömäksi keskustella. Mikä vitsi!

  Syy siihen, miksi olen sulkenut nämä keskustelut on yksinkertainen: En jaksa. Minä olen oikeasti viettänyt elämäni aikana netissä sen verran aikaa, että tiedän paremmin kuin hyvin ettei siellä käytyä debattia voi koskaan voittaa. Minä voin oikeasti kirjoittaa täällä sormet verillä perusteluja näkemyksilleni ja sinä ja kaltaisesi tulevat silti näkemään minut miehiä vihaavana saastaisena huorana vain koska ovat joskus päättäneet niin.

  Ja toinen fakta on, että sekä fyysistä että henkistä ikää on kertynyt täällä päässä sen verran etteivät jonkun pelkurimaisen anonyymin ja hänen sieluntovereittensa NETIN perusteella muodostamansa mielipiteet minun persoonastani hetkauta pätkääkään. Usko pois, et ole tekemisissä minkään peloteltavissa olevan pikkulikan kanssa.

  Tätä keskustelua en sulje, mutta jos tänne tulee yksikin asiaton ja veemäinen kommentti, niin käytän riemulla diktaattorin oikeuksiani ja poistan sen surutta. Voitte sitten vaikka omissa blogeissanne ja Facebook-profiileissanne itkeä sitä kuinka hirveä ilkeä femakko-emakko olen.

  VastaaPoista
 3. Woo-hoo, peukut Anzille!! =)

  Mutta asiaan eli Dino De Laurentiisiin - ikävä juttu hänen poismenonsa, sillä niin moni tuottamansa leffa on minunkin elämää ilostuttanut, esimerkkinä nyt vaikkapa tuo Conan Barbaari. Huikean uran hän ehti tehdä, enpä ollut tajunnutkaan, ennen kuin IMDb:n 166:n nimikkeen listauksen näin...

  VastaaPoista
 4. Paivi: Minä en edes tiennyt, että De Laurentiis on niin suuren nimikemäärän takana, mutta hänellähän oli todella monipuolinen ura! La Stradasta Conan Barbaariin, siihen tosiaan mahtuu kaikenlaista. :-)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails