24.11.2010

Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1


Kohta se loppuu. Harry Potter -kirjasarja on jo ehtinyt päätökseensä, ja ensi kesänä on vuorossa elokuvasarjan viimeinen osa.

Seitsemänteen osaan mennessä alun lapsenmielinen maailma on muisto vain. Velhomaailma on täydessä sotatilassa kun paha Lordi Voldemort on koonnut joukkonsa uudestaan ja Harryn tehtävänä on pysäyttää hänet lopullisesti.

Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1 on mielestäni elokuvasarjan parhaimmistoa. Tarina menee sujuvasti eteenpäin ja näyttelijäntyökin on parempaa. Elokuvan ykkösosaa toki vaivaa sama ongelma kuin kirjan alkuosaakin, eli se metsässä haahuilu on tässäkin hieman puuduttavaa. Mutta muuten viihdyin, nauroin ja liikutuin tämän elokuvan parissa ja odotan ensi kesää innolla!

5 kommenttia:

 1. Minä en kyllä yhtään millään jaksaisi odottaa<3

  VastaaPoista
 2. Kyllä tässä kärsivällisyyttä tarvitaan. Mä en kokenut sitä metsissä haahuilua puuduttavana, koska mua jännitti niin paljon alusta asti, niin ne metsäkohtaukset oli pulssia tasaavia vaiheita. En muistanut enää kovin hyvin miten tapahtumat etenivät kirjassa ja jäin vähän pohtimaan, oliko Harryn ja Hermionen välille yritelty kehitellä jotain jännitettä enemmän kuin kirjassa..? Tanssikohtaus oli ehkä vähän liian pitkä... mut toisaalta ne teinitytöt sai siitä kihertämisen aihetta, eli ainakin toimii.

  VastaaPoista
 3. Heidi: Eiköhän se Harryn ja Hermionen välinen jännite ollut enimmäkseen Ronin mielikuvitusta. Minä en sitä kirjoissa koskaan nähnyt, Ron ja Hermione kuuluivat aina ilmiselvästi yhteen.

  Mutta kesää odotellessa!

  VastaaPoista
 4. Just luin tän viimeisen kirjan, muistellakseni uudestaan mitä siinä tapahtui. Ei ollut niin puuduttava toisella lukukerralla, yllättäen. Mutta olishan siitä saanu leikata poies.

  Elokuvaakin odotan innolla, tänne tulee leffat vähän jälkijunassa, kun ne pitää dubata ensin (myös ne dubbaamattomat versiot, dubattu Harry Potter on lähinnä masokismia.)

  VastaaPoista
 5. Aloin lukea kirjaa uusiksi ja olin yllättynyt miten tarkkaan leffa vastaakaan kirjan tarinaa. Leffaa katsoessa tulin siihen tulokseen kyllä, mutta en muistanut, että ihan näin yksi yhteen ovat saaneet leffan tehtyä!

  Ensi kesän viimeistä osaa odotellaan myös täällä :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails