6.11.2010

The Kids Are All Right

Keski-iän kriisi, vähän väljähtynyt liitto, lapset lentämässä pesästä, talo on maksettu ja elämä on asettunut uomiinsa. Mutta yhtäkkiä elämä tuntuukin tyhjältä. Tässäkö se oli? Mitä nyt?


Tällaisten ongelmien kanssa painivat Nic (Anette Bening) ja Jules (Julianne Moore). Heidän tyttärensä Joni (Mia Wasikowska) on muuttamassa parin kuukauden sisällä pois kotoa opiskelemaan ja muutamaa vuotta nuorempi poikansa Laser (Josh Hutcherson) on hänkin kasvamassa pojasta mieheksi. Lapset ovat päättäneet uteliaisuuttaan ottaa yhteyttä biologiseen isäänsä Pauliin (Mark Ruffalo), jonka spermapankkiin luovuttamasta lastista he molemmat ovat aikoinaan äideilleen syntyneet. Tästä alkaakin soppa sekoittua, kun Paulista tuleekin yhtäkkiä osa perheen elämää, nostaen pinnalle kaikenlaisia tunteita ja ongelmia. Mutta pian käy selväksi, että perheessä on kyse paljon muustakin kuin pelkistä yhteisistä geeneistä.

Elokuvan jälkeen totesin Karhumiehelle, että kyseessä oli pitkästä aikaa mielestäni aidosti kiva elokuva. Ei kiva niin kuin laimea "ihan kiva", vaan oikeasti sympaattinen, lämmin, hauska ja hyvä elokuva jota voi varauksetta suositella kaikille. Tarinan ainekset ovat melko yksinkertaiset, mutta niistä on saatu oikeilla näyttelijävalinnoilla ja hyvällä käsikirjoituksella aikaan jotain erilaista ja hyvää.Muistathan osallistua Paivin Kaunotar ja Hirviö -arvontaan! »

2 kommenttia:

  1. Erityisesti Mian rooli jäi kiinnostamaan, tämä on katsottava :)

    VastaaPoista
  2. Minustakin tämä oli todella kiva elokuva, siis sympaattinen ja mukava, ei vain keskinkertainen "ihan kiva" :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails