15.11.2010

Scott Pilgrim vastaan maailma

Scott Pilgrim (Michael Cera) on parikymppinen tyhjäntoimittaja Kanadan Torontosta, joka deittailee teini-ikäistä Knivesia (Ellen Wong) lähinnä lääkitäkseen entisen tyttöystävänsä Envy Adamsin (Brie Larson) julmasti murtamaa sydäntään. Eräänä päivänä hän kuitenkin kohtaa Ramona Flowersin (Mary Elizabeth Winstead), joka pistää pojan pään pyörälle. Mutta eipä Ramonan sydämen voittaminen olekaan niin helppo juttu. Ensin Scottin on voitettava Ramonan seitsemän ilkeää eksää. Yhtäkkiä Scott ei olekaan enää vain Wallacen (Kieran Culkin) kämppis ja Sex Bob-omb -bändin kitaristi, vaan videopelin sankari. Kuten kaikissa kunnon taistelupeleissä, lopussa koittaa kunnon boss battle isoa pahista vastaan. Vasta sen jälkeen prinsessa on vapaa.


Scott Pilgrim vastaan maailma on visuaalisesti hauska ja muutenkin mukavan nokkela elokuva, joka kuitenkin jossain vaiheessa kompastumaan omaan nokkeluuteensa ja näppäryyteensä. Elokuvan puolessa välissä toinen toistaan kreisimmät eksät rupesivat puuduttamaan, pikkunäppärä sanailu ärsyttämään ja kaikki pienet muka-hauskat videopelivitsit haukotuttamaan.

Leffa viihdytti minua yhden katsomiskerran verran, mutta mitään esimerkiksi Kick-Assin kaltaista suosikkia siitä ei tule.

3 kommenttia:

  1. Siis hyvä elokuva, mutta olisi melkein ollut parempi ilman niitä eksiä...tai parempi myös sellaisten realisten eksien kanssa. Tai no ehkä mä en vaan tajunnut - mut nauratti silti! :D

    VastaaPoista
  2. Minusta koko touhu meni vaan jossain vaiheessa niin puuduttavasti överiksi, etten enää jaksanut innostua. Vähemmän yliampuvuutta olisi tässä tapauksessa ollut enemmän noin tarinan kannalta.

    VastaaPoista
  3. Minä en tätä (vielä) ole nähnyt, mutta olen kuullut muualtakin samaa, että vähän liikaa niitä voitettavia eksiä on ja että leffa menee saman toistoksi. Katson sitten kotiversiona!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails