11.12.2010

Rachel getting married

Kym (Anne Hathaway) pääsee vieroitushoidosta juuri sopivasti osallistuakseen siskonsa Rachelin (Rosemarie DeWitt) häihin. Mutta kuten arvata saattaa, kaikki ei olekaan niin helppoa. Tällä perheellä on kaikenlaisia keskinäisiä ongelmia, johtuen Kymin huumeidenkäytöstä ja menneisyydessä tapahtuneesta tragediasta. Näitä ongelmia sitten selvitellään läpi Rachelin häiden valmistelujen ja itse häidenkin.


Olin kuullut tästä elokuvasta paljon hyvää, kehuja sen ihmiskuvauksesta, kehuja Anne Hathawayn näyttelijäsuorituksesta, ylistävää puhetta sen tavasta käsitellä ihmissuhteita. Olin myös kuullut elokuvasta huonoa, siitä miten tylsä ja päämäärätön se on.

Tällä kertaa kallistun negatiivisten mielipiteiden puoleen. Tämä elokuva oli mielestäni todella tylsä ja sen henkilöhahmot lähinnä raivostuttavia ja ärsyttäviä itsekeskeisiä tolloja joiden ongelmat olivat rasittavia ja omahyväisiä. Anne Hathaway oli OK, joskaan ei mitenkään erityisen loistava, mutta muut hahmot lähinnä vaan olivat. Suurin osa kohtauksista tuntui jatkuvan ikuisuuksia ja jatkuva rämpyttävä musiikki taustalla raastoi hermoja todella pahasti. En ymmärrä tämän elokuvan saamia kehuja ollenkaan, mutta nyt voin sentään sanoa siitä oman rehellisen mielipiteeni.

5 kommenttia:

 1. Minä pidin itseasiassa juuri tästä sen takia että se oli enemmän tilannekuvaus kuin juonellinen tarina jossa on alku ja loppu. Tämän elokuvan takia pääsin inhostani Anne Hathawaytä kohtaan heh, niin ei harmita yhtään että hän juontaa Oscarit.

  VastaaPoista
 2. Kirjoitin tästä just viime viikolla samankaltaisen arvion, joten aika hauska kuulla että joku muukin suorastaan ärsyyntyi elokuvan huonoudesta. :) Niitä kehuja olen nimittäin kuullut paljon enemmän. Jännä juttu miten erilaisia tuntemuksia elokuva herättää eri ihmisissä!

  VastaaPoista
 3. 5plitreel: Ei se tilannekuvaus niin haitannut, vaan lähinnä ne henkilöhahmot. Olisivat olleet edes jotenkin miellyttäviä tai samaistuttavia, mutta kun ei.

  Riehu: Meilläkin Karhumies piti tästä todella paljon, minä taas vilkuilin kelloa koko ajan.

  VastaaPoista
 4. Minä kallistun samaan suuntaan kuin 5plitreel eli pidin tunnelman kuvauksesta ja Hathawaysta erityisesti.

  VastaaPoista
 5. Tämä oli kyllä raikas tuulahdus tunkkaisten perhedraamojen keskellä, käsivarakuvaus toimi eikä meno tuntunut liian siloitellulta. Hathaway raotti ensi kertaa draamakaliiberiaan ja jätti odottamaan lisää. Hyvähyvähyvä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails