20.1.2011

Anne Hathaway on Kissanainen

Anne Hathaway on valittu esittämään Selina Kylea, Kissanaista, Christopher Nolanin seuraavassa Batman-elokuvassa »

Minä en ole ihan vielä ymmärtänyt, mikä Hathawayssa on niin poikkeuksellisen mahtavaa, vaikka naisesta kyllä pidän. Mutta jotenkin hän tuntuu minun silmissäni liian puhtoiselta ja viattomalta viettelevän ja pahan Kissanaisen rooliin. Toisaalta, aika näyttää. Pidän mieleni avoimena.

Mitä ajatuksia tämä uutinen sinussa herättää?

8 kommenttia:

 1. Ohho, aika jännä! Ei olisi kyllä ollut ensimmäinen valintani. Hathaway on kyllä hyvä näyttelijä, vaikkei munkaan lemppari ole, joten eiköhän hän vedä pisteet kotiin tolla roolilla. Tai ainakin toivotaan näin ;)

  VastaaPoista
 2. Oolalaa, erittäin mielenkiintoista! Tykkään Hathawaysta, tosin tällainen rooli ei ehkä ole ihan ominta alaansa... Mutta silti oikein iloinen uutinen tämä. :)

  VastaaPoista
 3. Ei sovi rooliin, mutta saattaa yllättää - toivottavasti.

  VastaaPoista
 4. Yleensäkin ärsyttää se, että nousujohteiset tähdet saavat kaikki roolit. Kyllästyttää nähdä samoja staroja joka leffassa - tuntuu, että monet leffat tehdään enemmän näyttelijöille kuin sisällön vuoksi.

  VastaaPoista
 5. Helena: Totta, joistain näyttelijöistä ehtii saada yliannostuksen aika nopeasti.

  VastaaPoista
 6. Minusta tämä on mielenkiintoinen ja onnistunut valinta. Hathaway on niiiin kaunis ja uskon että pystyy vetämään roolin ihan täysillä. Juuri Love and...leffan jälkeen pohdin pitkän miten epäreilua on että joku on niin hurmaava ja kaunis, argh. Ehkä hänestä nähdään nyt puoli jota hänellä vain ei ole ollut mahdollisuus näyttää ennen!

  VastaaPoista
 7. Hathaway on siinäkin mielessä mielenkiintoinen nainen, että hän osaa olla yhtä aikaa äärimmäisen herkkä ja kaunis, ja samalla myös vähän rock. Voisi siis toimia tuossa roolissa hyvinkin! Toivottavasti hänelle ei käy kuin Halle Berrylle, mutta tuskin siitä on pelkoa, kun ohjaksissa on Nolan.

  VastaaPoista
 8. Nolo tunnustus: Minusta se vuoden 2004 Catwoman-elokuva ei ollut läpeensä surkea. Aika huonohan se oli, mutta minusta se oli kuitenkin ihan viihdyttävä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails