3.2.2011

Elokuvaa ja bloggareita

Minun piti päästä kirjoittamaan perjantaisesta mahtavasta bloggaritapaamisesta jo viikonloppuna, mutta muut projektit hieman siirsivät tätä suunnitelmaa. Mikä projekti on kyseessä, se selviää teille pian. Voin kertoa, että se liittyy tulevaan jälkikasvuun ainakin välillisesti.

Perjantaina oli viimeinen työpäiväni ennen vanhempainvapaata. Minulla olisi tosin ollut silloin tiedossa myös työpaikan kekkerit. Mutta koska tämä blogitapaaminen oli sovittu jo paljon aikaisemmin, ei valinta ollut vaikea.

Ilta alkoi Helsingin ihanassa Kino Engelissä, jossa kävin lukioikäisenä usein mutta nyt vanhempana hävettävän harvoin. Meille oli järjestetty näytös Graham Greenen kirjaan perustuvasta elokuvasta Brighton Rock, joka edusti brittiläistä rikoselokuvaa kylmimmillään.

Mukana illanvietossa olivat Twilight Colan Bubble, Silent All These Yearsin Ravenwaves, My Movie Blogin Tiinanen, Cinefilian Jutta, Leffablogin Jouko, Geek is the New Blackin Mikaela, No You Girls Never Known Lauri, Entertaining or Elsen bloggari Marja ja Elokuvablogin Päivi.
Brighton Rockia oli kanssamme seuraamassa myös Eugen Gurjasti Damn Good Coffee-blogista, mutta hän joutui valitettavasti lähtemään heti elokuvan jälkeen.

Elokuvan jälkeen siirryimme ruokailemaan, visailemaan ja seurustelemaan Mikonkadun Amarillo-ravintolaan. Meille oli varattu sieltä kabinetti ja seuraamme liittyivät Disneyn, FutureFilmin, FS-Filmin, Sandrew-Metronomen ja Nordisk Filmin edustajat. He toivat mukanaan tietoa tämän vuoden uutuuksista sekä tietysti kaikenlaista kivaa tavaraa. Kohtalo taisi yrittää kertoa minulle jotain, kun eräästäkin yllätyskassista osui juuri minulle Twilight-elokuva. Vaihdoin sen tietenkin pois, mutta vasta sen jälkeen kun olimme Laurin kanssa jakaneet traumaattiset katsomiskokemuksemme kyseisen elokuvan tiimoilta. Paheksuvista katseista välittämättä (kyllä mä huomasin, älkää yrittäkö :-)).


Ilta oli kaikin puolin onnistunut ja hauska. Seura oli hyvää, ruoka oli hyvää, jutut olivat välillä vähän vähemmän hyviä mutta eivätkö ne parhaimmat jutut yleensäkin ole? Elokuvista oltiin sekä samaa että eri mieltä, ja jokaisen sisäinen nörtti pääsi kunnolla valloilleen. Tai ei se minulla mikään sisäinen se nörtti ole, vaikka joskus sitä pitää ymmärtämättömien ihmisten seurassa vähän hillitä. Minun oma valomerkkini koitti joskus puolen yön aikoihin, mutta muut jäivät vielä istumaan iltaa, ymmärtääkseni aika pitkään.


Otetaan ehdottomasti uusiksi joku toinen kerta, ja yritetään nyt valita joku festivaalivapaa ajankohta!

8 kommenttia:

 1. Minusta on ollut ihana kuulla, että ihmiset viihtyivät tapaamisessa :) se on aina tärkeintä! Hienosti sinäkin mahoinesi jaksoit mukana.

  Minä en ole saanut kirjoitettua tapaamisesta mitään, koska minulla ei tullut otettua yhtä ainutta valokuvaa koko iltana. Mun kamera (=puhelin) oli muussa käytössä koko illan kun se samperin quoteskaba kesti ikuisuuden...

  VastaaPoista
 2. Mutta se quoteskaba oli tosi hauska! Mä ainakin tykkään tollasista. :)

  Mahtava toi kuva; Cinefiliaan kädet viuhtoo taas siihen malliin, että kuvakin on mennyt suttuiseksi. ;)

  VastaaPoista
 3. Paivi, ei minullakaan ole kuin nuo pari hassua kuvaa. Seurusteleminen vei suurimman osan ajastani.

  Quoteskaba oli tosiaan loistava, etenkin koska minä voitin. :-)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi11:13

  Kiva ilta, ääni tosin lähti. Ei me nyt niin kauaa oltu, puoli kahden spåralla himaan ;O)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi17:04

  Jes, taas meikäläinen viuhtoo ^_^'.
  Minäkin joudun usein kahlitsemaan nörttiyttäni kapeakatseisemmassa seurassa, siksi miitti ja sen rentous ilahduttivat erityisesti.
  Oli tosi kivaa kun olit(te) taas messissä, hihi.

  Ownasit quoteskaban, damnit. Ensi kertaan~

  VastaaPoista
 6. Todella hauska ilta ja rento sellainen, ei mitään pingotuspakkoa. Päivin Quote -kisa oli ihan huippu ja huomasin yllättäen olevani erittäin kilpailunhaluinen ;). Veit voiton ansaitusti Anzi :).

  VastaaPoista
 7. Hiton netti katkeilee! Anyways.

  Oli kyllä kiva ilta, jännästi kovin erilainen porukkakin tuli hyvin juttuun keskenään :) Elokuvat yhdistää ;) Lisää näitä!

  VastaaPoista
 8. Hahah, nyt vasta muistin, että itsehän sain Twilightin kirjana palkinnoksi. Kuinkahan siitä pääsisin eroon...

  Oli kyllä kiva ja loistava ilta! Oli ilo jakaa Twilight-traumoja kanssasi. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails