17.3.2011

Bambi-arvonnan voittajat!

Nousen kakkavaippa- ja maitopuklumeren keskeltä hetkeksi pinnalle julkistamaan Bambi-arvonnan voittajat!

Random.org arpoi voittajiksi seuraavat henkilöt:
Tiinanen 

irvikissa

Reetta
Onnea voittajille! Laitattehan osoitetietonne ja vielä varmistuksen siitä, minkä elokuvan (Pinokkio, Dumbo, vai Topi ja Tessu) haluatte minulle sähköpostitse osoitteeseen anzibloggari@gmail.com, niin välitän ne eteenpäin Disneylle. Palkinnot lähetetään suoraan heiltä.

En saanut tarkasteltua Reetan Blogger-profiilia, joten en voi ottaa häneen yhteyttä. Toivottavasti hän kuitenkin huomaa tämän!

Ja vastatakseni omaan kysymykseeni, eli mikä lapsuudessani näkemäni elokuva, TV-ohjelma, hahmo, kohtaus tai vastaava kummittelee vieläkin alitajunnassani, niin Ronja Ryövärintytär on itsestään selvä vastaus. Toki pelkäsin myös Pelle Hermannin ilkeää Kepakkoa, mutta Ronja Ryövärintytär -elokuvassa se kohtaus jossa Ronja eksyy yöksi metsään ja herää kiiluvasilmäisten peikkojen ympäröimänä oli lapsena jotain aivan hirveää. Eivätkä ne Ajattaratkaan mitään kivoja olleet. Ihana elokuva se kuitenkin on, näistä jutuista huolimatta.

1 kommentti:

  1. Olin tällasen arvonnan jo unohtanut. Mutta mä en ainakaan ole vielä saanut arvontapalkintoani. Onkohan tässä käynyt joku kömmähdys mulla vai jollain muulla?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails