12.3.2011

Kuka - mitä - missä - millä - milloin

Bisquits haastoi minut vastaamaan otsikon mukaisiin kysymyksiin. Haaste on hauska, joten täältä pesee:

Kuka?

Olen 30:n alkupuolella oleva syntyperäinen helsinkiläinen nainen, joka kulkee blogimaailmassa nimellä Anzi. Nimimerkkini kahta ensimmäistä kirjainta vaihtamalla muodostuva latautunut merkitys on puhdasta sattumaa, mutta tietyissä asioissa se kuvaa minua aika hyvin. Ei siis poliittisissa tai yhteiskunnallisissa näkemyksissäni, vaan tavassani suhtautua tärkeäksi kokemiini asioihin.


Olen tällä hetkellä vanhempainvapaalla, esikoislapsemme laskettu aika oli 7.3.2011. Koska tämä postaus ilmestyy ajastettuna, saattaa olla että juniori on jo keskuudessamme. Tai sitten häntä odotellaan yhä.

Mitä?

Aloitin tämän blogin pitämisen noin kuusi vuotta sitten ja sinä aikana se on muuttunut aika paljon, kuten minäkin. Se alkoi aluksi yleisenä höpinäblogina, jossa tuulettelin tuntemuksiani ja näkemyksiäni, mutta vuosien saatossa olen päättänyt keskittyä yhä enemmän suuriin rakkauksiini elokuviin, televisioon ja populaarikulttuuriin. Aina välillä heitän mukaan vähän yhteiskunnallista paasausta, etenkin silloin kun koen etten saa tarpeeksi lapsellisia kommentteja anonyymeiltä kommentoijilta.Missä?

Joskus töissä, tällä hetkellä kotona.
Millä?

Ihanalla hopeanvärisellä Applen MacBook Pro -koneellani.Milloin?

Silloin kun siltä tuntuu. Töissä useimmiten aamu- tai iltapäivällä teetauon aikaan, kotona pitkin päivää. Välillä tuntuu, ettei minulla ole mitään sanottavaa ja postausten välissä saattaa kulua jopa pari viikkoa, välillä taas tuntuu että pitää hillitä itseään etteivät lukijat aivan tukehdu kaikkiin juttuihini. Tällä hetkellä kirjoitan paljon postauksia ajastuksella varastoon, sillä en tosiaan tiedä koska tulee lähtö synnytysosastolle.

Heitän haasteen eteenpäin seuraaville bloggareille:
Peps, Riehu, Heidi, Lauri, Tiinanen, Cinefiliaa-blogin Jutta ja Eugen Gurjasti.

1 kommentti:

  1. Kiitos kovasti, tartunkin tähän saman tien. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails