8.8.2011

Movie Monday # 11 - Ärsyttävin elokuvahahmo

Tällä viikolla kirjoitetaan Jar Jar Binksistä. :-)

Tai oikeastaan ärsyttävimmästä elokuvahahmosta. Näitähän riittää, tosin omalla kohdallani enemmän television puolella. Siellä minä räjähtelen ja pauhaan eri hahmoille tuon tuostakin, muiden suureksi hämmennykseksi mutta myös huviksi. Elokuvien puolella näitä rasittavia hahmoja on vähän vähemmän, tai ehkä he eivät vaan ole jääneet päähäni elämään yhtä hyvin. Omalta osaltani helppo vastaus tähän haasteeseen olisi ollut legendaarinen k-pääpariskunta Bella Swan ja Edward Cullen, mutta se nyt olisi ollut liian helppoa. ;-)

Erästä muuten loistavaa elokuvaa ajatellessani kavahdan aina inhosta, sillä yksi sen hahmoista on todella raivostuttava. Minun pitää oikein istua käsieni päällä elokuvaa katsoessani, niin kovasti tekee mieli läimiä häntä. Elokuva on Lukas Moodyssonin Kimpassa (Tillsammans) vuodelta 2000 ja hahmo on Lena (Anja Lundkvist).

Tuo suloisen Göranin (Gustaf Hammarsten) itsekeskeinen, manipuloiva, teennäinen, petollinen ja lievästi pedofiilisiä taipumuksia omaava narttuvaimo sai elokuvassa juuri sen, mitä ansaitsikin. Onneksi. Muuten en olisi kyennyt nauttimaan muuten niin mahtavasta leffasta lainkaan.


3 kommenttia:

 1. Ylitse Jar Jar Binksin ja Twilight-parin ei ole kyllä mikään! Kimpassa on muistaakseni loistava elokuva, mutten muista kovin tarkkaan tuota Lena-hahmoa, pitänee ensikerralla pitää silmällä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10:20

  Mä en muista tuota hahmoa lainkaan...On muuten vaikea aihe tälläkin viikolla, prkl..

  VastaaPoista
 3. En oo itseasiassa nähnyt tota leffaa, mutta Jar Jar ja vampyyripari kirvoitti naurahduksia ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails