5.9.2011

Movie Monday #15 - Muut inhoavat, minä en

Minusta Terminator - Salvation on hyvä elokuva. Se on hyvä toimintaelokuva, se on hyvä draamaelokuva ja se on oikein kelvollinen lisä Terminator-saagaan. En ymmärrä, miksi sitä haukutaan niin paljon ja miksi kaikki sitä vihaavat. Minä pidin siitä.


Tämä on minun vastaukseni viikon Movie Monday -haasteeseen.

7 kommenttia:

 1. No juuri niin. :-)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi11:25

  Itseasiassa minäkin pidin tästä, kehuin sitä aika paljonkin jutussani silloin aikoinaan ;O)

  VastaaPoista
 3. Hei mä sain tämän toissajouluna kirjekaverilta lahjaksi ja se on edelleen muoveissa. VAIKKA siinä on Bale! Kannattaisko siis viimein katsoa? En ole nähnyt Terminator 3:sta.

  VastaaPoista
 4. Terminator 3:ssa on katsomisen (ja nelosessa mukana pysymisen kannalta) oleellista lähinnä viimeiset 15 minuuttia. Ne ovat samalla myös selvästi paras osuus muuten heikossa elokuvassa.

  Terminator: Salvation -fanituksesi kanssa et todellakaan ole yksin. Jämäkämpiä toimintaelokuvia ei ole 2000-luvulla montaa purkitettu. Olen toki Terminator-fanipoika, mutta silti. T4 tarjoaa runsaasti piinkovaa äksöniä, hyviä henkilöhahmoja, äijä-kohtauksia ja rutkasti rumaa maailmankuvaa. Salvation on se Terminator-elokuva joka jo Rise of the Machinesin piti olla.

  VastaaPoista
 5. Minen oo nähnyt!! Yhyy.

  VastaaPoista
 6. Tästä leffasta tuli mieleen Transformersit kaikkinen muuntuvine terminaattorimotskareineen kaikkineen ja mä en oo ees nähnyt Transformerseja. :D

  Joo, ite en tykännyt.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails