30.9.2011

TV-ruudulla: Kiinteistökuningatar Kaisa

Myönnetään. Loppukesän ajan pyörinyt intensiivinen mainoskampanja tepsi minuun ja ryhdyin seuraamaan ohjelmaa Kiinteistökuningatar Kaisa. Siinä oli mainosten perusteella yksinkertaisesti jotain todella kiehtovaa. Päähenkilö Kaisan tapa istua reteästi sohvalla kuohuviinilasi kädessään ja ilmoittaa ykskantaan olevansa Suomen paras kiinteistönvälittäjä oli niin ihanan raivostuttavan kiehtovan röyhkeää, että pakkohan tuo ohjelma oli nähdä omin silmin. Ja niin siinä kävi, että jäin koukkuun.

Itse ohjelma ei ole loppujen lopuksi kovin dramaattinen. Suuria konfliktitilanteita ei toistaiseksi ole nähty, Kaisa on kaikesta näennäisen röyhkeästä asenteesta huolimatta aika asialliselta vaikuttava ihminen, joka hoitaa työnsä hyvin ja jolla on ihmissuhteetkin kunnossa. Mutta sisälläni asuva tirkistelynhaluinen peikko tykkää katsoa ohjelmassa esiteltäviä asuntoja ja itse Kaisa on mielestäni mielenkiintoinen persoona. Vai kuinka usein nähdään televisiossa ohjelma, jonka pääosassa on työssään menestyvä nainen, joka on lisäksi ylpeä menestyksestään? Ei kovinkaan usein. Lisäksi hän on esillä ohjelmassa nimenomaan työnsä kautta, arvostettuna alan ammattilaisena.

Nämä kaikki huomiot perustuvat tietenkin vain televisio-ohjelman kautta saatuun kuvaan. En tunne Kaisa Liskiä henkilökohtaisesti, enkä voi millään tietää mikä osa ohjelmasta on totta, mikä sitä varten lavastettua fiktiota. Netissä liikkuu Kaisa Liskistä kaikenlaisia juttuja, mutta kuinka paljon netin juttuihin voi ylipäätään luottaa?

Kaipaatko katsottavaksesi kivoja asuntoja ja naisen, joka ei pelkää sanoa olevansa oman alansa huippu eikä pidä kynttilää vakan alla? Siinä tapauksessa Kaisa on juuri sinua varten.

Kiinteistökuningatar Kaisa Liv-kanavalla keskiviikkoisin klo 21.

Flash toistinta ei löytynyt.

2 kommenttia:

  1. Olen katsonut ;O) Musta on tosi harvinaista että naista näytetään näin pätevässä roolissa eikä vaan hepsankeikkana, ainoastaan ärsyttää Kaisan tyttären ihquilu siinä välissä, sen olisi saanut jättää pois. Kaisa takuulla ärsyttää monia mutta jos hän olisi mies niin hän olisi vain ammattimainen...Koukuttava sarja, tosin suurimmaksi osaksi juuri niiden asuntojen vuoksi!

    VastaaPoista
  2. Eikä miespuolista "Kaisaa" arvosteltaisi erinäisillä netin palstoilla ensisijaisesti ulkonäkönsä perusteella.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails