17.10.2011

Asiaa!

Stazzy heitti minulle tunnustuksen, joka piristi mieltä. En olekaan pitkiin aikoihin saanut tunnustuksia, joten kiitos siitä! :-)


Minun pitää nyt kertoa itsestäni kahdeksan (8) ennen paljastamatonta asiaa. Näitä haasteita on tullut tehtyä pari kappaletta, mutta aina minulta löytyy jotain uutta kerrottavaa.

1. Suorin tie mustalle listalleni on tehdä minusta olettamuksia vanhempieni koulutustason, työpaikkojen ja yhteiskunnallisen aseman perusteella. En siedä sellaista lainkaan, sillä olen sisarieni kanssa joutunut tällaisen käytöksen kohteeksi aika usein. Muutamat näin käyttäytyneet ihmiset ovat osoittaneet tietävänsä käyttäytyneensä huonosti mutta suoraa anteeksipyyntöä en ole keneltäkään saanut.

2. Tienasin opiskeluaikoinani rahaa esiintymällä ihmisten edessä alasti.
Olin siis työväenopistolla ja Turun taideakatemiassa taidemallina. :-) Siitä tienasi hyvin ja se oli kaiken lisäksi aika hauskaa puuhaa. Opin tuona aikana rakastamaan vartaloani sellaisena kuin se on.

3. Inhoan epämääräisyyttä ja keskeneräisyyttä. Haluan viedä asiat loppuun ja lopettaa sen, minkä olen aloittanutkin. Joskus tässä menee pitkiä aikoja, vuosiakin, mutta aina vien asiat päätökseen.

4. Rakastan tätä vuodenaikaa, eli syksyä. Syksy, kun ilma ulkona on kylmä ja kirpeä mutta jolloin on myös ihanaa käpertyä sohvan nurkkaan lukemaan, neulomaan ja juomaan teetä, on mahtavaa aikaa. Silloin tunnen eläväni.

5. En voi vieläkään käsittää, että Karhumies ja minä olemme saaneet aikaiseksi jotain niin ihanaa kuin Karhunpennun. Toki elämässäni oli paljon rakkautta ennen häntäkin Karhumiehen, perheeni ja ystävien muodossa. Mutta kaikkeen varauksettoman innolla suhtautuva, kaikkea vilpittömästi ihmettelevä, joka päivä kehittyvä ja kasvava Karhunpentu on ehdottomasti tällä hetkellä ihaninta ja rakkainta maailmassa.

6. Jostain syystä vedän toisten ihmisten kiusaamisesta nauttivia henkilöitä puoleeni kuin kärpäspaperi. Ilmeisesti jokin olemuksessani saa heidät luulemaan, että olen helppo alistettava ja pompoteltava. Näiltä ihmisiltä on aina hauska ottaa luulot pois.

7. Ärsyynnyn aivan valtavasti kaikenlaisesta teennäisyydestä ja roolin vetämisestä. Minusta ihmisen tulee pyrkiä aina olemaan oma itsensä, loppuun asti ja kaikesta huolimatta.

8. Pahat pojat ovat tylsiä. Maailman ihanin miestyyppi on hieman homssuinen, vähän nörtähtävä ja ehkä vähän ujokin mies, jolla on sydän kultaa ja joka ei esitä mitään (=Karhumies). Naisia kaatavat supliikkimiehet lähinnä huvittavat minua. Kuten Diana King sen 1990-luvulla hyvin sanoi: I don't want no fly guy, I just want a shy guy.

Jaan tunnustuksen eteenpäin Laurille ja Cinefiliaa-blogin Jutalle.

1 kommentti:

  1. Mahtavia tunnustuksia! :D Tohon viimeiseen täytyy sanoa, että varsinkin miehet jotka luulevat olevansa tosi hurmaavia, ovat kaameita.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails