23.12.2011

Joulu ja lapsen mieli

Tänä vuonna joulu on vähän erilainen kuin aikaisemmin. Kyseessä kun on Karhunpennun ensimmäinen joulu. Hän ei vielä ymmärrä muun kuin lahjapapereiden ja muun rapisevan ja kimaltelevan päälle, mutta silti tämä on yksi niistä tärkeistä ensimmäisistä kokemuksista.

Itse pidän joulusta, olen aina pitänyt. En voi sanoa olevani varsinaisesti jouluihminen, mutta on tämä kiva aika vuodesta. Pidän joulukuusesta,sen koristelemisesta, lahjapaketeista, joulukorteista, koristeista, valoista, ruuista ja makeisista. Pidän joululauluista ja ylipäätään koko tunnelmasta.

Tykkään sekä saada että antaa lahjoja, samoin joulukorttien kanssa. Vaikka periaatteessa tiedän, että kortit kuormittavat ympäristöä, haluan silti lähettää niitä. Tänä digitaalisena aikana tällaisten perinteisten tervehdysten merkitys vaan korostuu. Ja valehtelisin jos sanoisin, että pukin kontissa olevat lahjat eivät houkuttele avaamaan jo nyt. Olen ehkä säilyttänyt lapsenmielisen suhtautumisen jouluun, mutta minusta pakettien sisällön suhteen intoileminen on kivaa.

Haluan siis toivottaa kaikille hyvää, rauhallista ja kiireetöntä joulua! Nauttikaa kaikesta hyvästä ja unohtakaa paha ainakin hetkeksi.

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua myös sinulle! Lapsen ensimmäinen joulu on ainakin vanhemmille ikimuistoinen.

    VastaaPoista
  2. Lämmintä joulua teillekin! :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails