3.12.2011

Movie Monday #27 - True Story

Viikon Movie Monday haastaa kertomaan todelliseen henkilöön tai henkilöihin perustuvasta elokuvasta, jota rakastaa tai vastaavasti rakastamasta henkilöstä tehdystä elokuvasta josta ei pidä sitten lainkaan.

Onhan näitä todellisiin henkilöihin perustuvia elokuvia nähty, ja monista olen pitänytkin. Hienoja elokuvia ovat muun muassa Kuninkaan puhe, Chaplin, The Doors, Bonnie ja Clyde, Schindlerin lista, The Queen, Perikato, vain muutaman mainitakseni.


Mutta silti valitsen varsinaiseksi postauksen aiheeksi elokuvan, joka oli pienoinen pettymys. The Runaways on hieno bändi. Sitä vähäteltiin aikoinaan pelkkänä tuotteistettuna tyttöbändinä, mutta ne nuoret naiset osasivat oikeasti soittaa ja heidän vaikutuksensa nykypäivän musiikkimaailmaan on kiistaton. Siksi heistä tehty, viime vuonna ilmestynyt elokuva (arvostelu täällä) ei vastannut odotuksiani. Musiikki kyllä rokkasi lujaa ja nuoret näyttelijät pistivät parastaan, mutta bändin mielenkiintoinen historia ja itse tarina jäivät kovin ohuiksi. Tällä elokuvalla oli mahdollisuus nostaa tämä loistava yhtye takaisin parrasvaloihin ainakin hetkeksi, mutta siinä se ei valitettavasti onnistunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails