2.2.2012

Movie Monday #34 - Silmänkarkkia

Onko olemassa näyttelijää tai näyttelijöitä, joiden vuoksi katson melkein mitä vaan? Ihan vain siksi, että he ovat niin kuumia?

Vastaukseni on, että ei enää. Pari vuotta sitten (sic!) Paivi haastoi minut Elokuvablogissaan kertomaan Top 5 elokuvatähteä, jotka saavat sukat pyörimään jalassa. Syy siihen, miksi en ole vielä vastannut tähän haasteeseen on, että enää näitä kuumia tapauksia tulee vastaan niin kovin harvoin.

Nuorempana ihastuin näyttelijöihin ja laulajiin tämän tästä, mutta jossain vaiheessa tämä taipumus vaan hiipui. Aikoinaan olisin osannut nimetä helposti montakin näyttelijää, jonka vuoksi olisin sietänyt melkein mitä tahansa kuraa, mutta en enää. Toki saatan vielä joskus vilkaista jotain Smallvillea televisiosta koska Tom Welling on niin lutuinen, mutta en minä sitä sarjaa tai Wellingin uraa varsinaisesti seuraa. Ja mikäli Supernatural ratsastaisi pelkästään Jared Padaleckin ja Jensen Acklesin ulkonäöllä, niin sarjan intensiivinen seuraaminen olisi jäänyt minulta jo ajat sitten.

Mutta jos pistän mietintämyssyn päähän, niin löydän kyllä ne näyttelijät jotka ovat sekä ihania että lahjakkaita. He kiinnostavat minua kaikista eniten.


2 kommenttia:

  1. Oho, sama vastaus :D

    VastaaPoista
  2. Pia: Niinpä näkyy olevan! Kai olet jo tutustunut Supernatural-blogiini?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails