14.3.2012

Doonesbury vastustaa abortinvastustajia

Nyt kun Yhdysvaltojen presidentinvaalien esivaalikierrokset ovat kuumimmillaan–ja välillä suoraan sanottuna tuntuu ettei siinä maassa muuta tehdäkään kuin käydä presidentinvaaleja–niin poliittiset lyömäaseet on otettu esiin.

Ja mikäs olisikaan parempi lyömäase kuin naisen päätäntävalta oman kehonsa suhteen? Tai siis tämän päätäntävallan rajoittaminen. Kyllä, tytöt ja pojat, aborttioikeus on USA:ssa taas kuuma peruna. Nyt mukana myös ehkäisyvalistus! Kai tiesitte, että ehkäisyä käyttävät naiset ovat lutkia? Ettekö? Näin valitettavasti on.
Tehkää tämä testi, niin siitä se selviää. (Toim. huom. Ei koske miehiä. Tietenkään. Hupsut. ;-))

Garry Trudeaun Doonesbury-sarjakuva on aina ollut amerikkalaista poliittista ja yhteiskunnallista satiiria parhaimmillaan. Nyt se on tarttunut tähän polttavaan aiheeseen ja aiheuttanut Yhdysvalloissa pienimuotoisen sensuuriaallon. Mutta koska netti on vapaa ja minä vastustan kaikkea mikä liittyy aborttioikeuksien rajaamiseen, niin julkaisen nämä stripit täällä.Ja eipä tuudittauduta siihen vanhaan kunnon "No mutta ei meillä Suomessa ainakaan" -uskoon. Tällä hetkellä meidänkin Arkadianmäellä istuu muutamakin henkilö, jotka antavat piut paut tällaisille ihmisoikeuksille, uskontoon vedoten. Mihinpä muuhunkaan?

1 kommentti:

  1. Ei voi kuin huokailla ihmisen typeryyttä ja sitä, mitä niiden päässä liikkuu jotka katsoo oikeudekseen päättää tuntemattomien ihmisten kehoista...

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails