19.3.2012

Osallistu Kaunotar ja Kulkuri -arvontaan!

Disneyn Kaunotar ja Kulkuri -elokuva julkaistaan 23. maaliskuuta DVD:nä ja ensimmäistä kertaa myös Blu-Rayna.

Elokuva on klassinen "pahan pojan" ja "kiltin tytön" välinen rakkaustarina, koiramaisesta näkökulmasta. Sen romanttinen spagetinsyöntikohtaus on osa elokuvahistoriaa, eikä vähintään kohtauksessa soivan laulun ansiosta. 

Voit katsoa tuon ihanan kohtauksen ja kuunnella kappaleen täältä »Siitä onkin jo vuosi aikaa, kun tässä blogissa järjestettiin viimeksi arvonta! On aika korjata tilanne.

Yhteistyössä Disneyn kanssa Domino-blogissa alkaa arvonta, jossa kolme onnekasta voi voittaa Disney-yllätyspaketin. Paketti sisältää mm. julisteen ja muuta kivaa Disney-aiheista tavaraa.

Osallistuaksesi arvontaan sinun täytyy vain vastata yhteen kysymykseen:

Mikä elokuvassa soinut laulu, sävellys tai musiikkikappale on jäänyt sinulle parhaiten mieleen?

Vastausaikaa on viikko, eli arvonnan viimeinen päivä on maanantai 26.3.

Vastaukset pyydän jättämään tähän kommenttilaatikkoon. Mikäli sinulla ei ole nimimerkkiä, niin keksithän sellaisen arvonnan helpottamiseksi.

19 kommenttia:

 1. Osallistun!

  En tiedä onko parhaiten jäänyt mieleen, mutta Rakkautta vain -elokuvan häissä esitetty All You Need Is Love -biisi soi just nyt päässä. :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10:29

  http://www.youtube.com/watch?v=pgux2XJYcw4 Kaunottaren ja Hirviön ihana Tyttö sekä hän! Ollut pienestä asti lemppareita ja on edelleen :)

  VastaaPoista
 3. Jostain syystä Mobyn kappale Extreme Ways elokuvasta The Bourne Ultimatum sykähdyttää aina kun sen kuulee. Toinen korvamatopahalainen mikä vie takaisin ko. Leffan omintakeiseen tunnelmaan on Boy Georgen The Crying Game samannimisestä elokuvasta.

  VastaaPoista
 4. Kellopeli Appelsiinin intro, Walter Carlosina syntyneen Wendy Carlosin elektroninen versio Henry Purcellin Music for the Funeral of Queen Marysta. Kohtaus kokonaisuudessaan on yksi vaikuttavimpia ja tärkeimpiä hetkiä matkallani elokuvahulluuteen. Kylmät väreet guaranteed.

  http://www.youtube.com/watch?v=HI-mDTdeKR8

  VastaaPoista
 5. Mä kiinnitän aina tosi paljon leffoissa huomiota musiikkeihin joten mieleen on myös jäänyt todella monia lauluja tai sävellyksiä eri leffoista. Mä jostain syystä luin eka ton kysymyksen koskevan vain Disney-leffoja ja ensimmäisenä mieleen tulikin Leijonakuninkaan Can You Feel the Love Tonight, joka on kyllä aivan ihana! Vastaan nyt sen vaikka kysymystä ei pelkästään Disney-leffoihin oltukaan rajattu :)

  VastaaPoista
 6. Hmm, vaikea kysymys. Tuon kuvan nähtyäni päässäni pyörii tietenkin se "Oi mikä yö" -kappale, mutta oikeastaan se ei ole parhaiten mieleen jäänyt kaikista leffoista. Sanon Love Storyn nimikkokappaleen http://www.youtube.com/watch?v=JASEIR8hjzk .

  VastaaPoista
 7. Laulavat Sadepisarat -elokuvasta Singing in the rain jää joka kerta soimaan päähän kun katson kyseisen elokuvan.

  VastaaPoista
 8. Aww! Kaunotar & Kulkuri on yksi lemppareitani, tämän elokuvan nähtyäni halusin ehdottomasti cockerspanielin. :D

  Leffoista päähän jääneitä biisejä on PALJON. Ihan hirveästi. Ehkä score-tyyppisistä vahviten on jäänyt mieleen Star Warsin The Imperial March. Sen todellakin osaa missä tilanteessa vaan. ;) Viimeaikaisista Drive-soundtrackin A Real Hero ja Under Your Spell ovat kärkisijoilla myös.

  VastaaPoista
 9. Parhaiten on jotenkin jäänyt Topi ja Tessussa "Goodbay May Seem Forever" kohtauksessa, missä Hilma-täti vie Topin metsän reunaan jättääkseen hänet sinne. Kohtaus on piintynyt verkkokalvolle, ja aina saa itkun aikaan. Koskettanut todella paljon.

  http://www.youtube.com/watch?v=jmUvvwIBGqY Kyseessä siis tämä kohtaus. :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi09:46

  ainakin mieleen on jäänyt Sooloilua elokuvan "Mun koti ei oo täällä".
  T:Tiramisu

  VastaaPoista
 11. Kyl se on Pocahontasisa Tuulen värit... =)

  VastaaPoista
 12. Minulle tarttuu vähän liiankin helposti nämä elokuvien biisit soimaan päässä ja ei tarvitse kuin nähdä kuva, kun jo soi eikä enää mitään muuta mieleen tulekaan. Sanon kuitenkin Star Warsin Imperial March, joka on maailman mahtavin score.

  Lauluista viime aikoina on pyörinyt päässä paljon Kätkijät -elokuvan laulu Arrietty's Song, joka on aivan erityisen kaunis tapaus.

  VastaaPoista
 13. Kyllä elokuvamusiikin klassikko minulle on Chaplinin sävellys Smile elokuvaansa Nykyaika. Oikea klassikkojen klassikko.

  VastaaPoista
 14. Anonyymi18:58

  No kyllähän Eye of tiger Rocky III:ssa on kaikkien tunnusmusiikkien isoisä! :)
  -Sepi-

  VastaaPoista
 15. Jamie O´Neillin All by myself Bridget Jones - elämäni sinkkuna elokuvasta. Oi onneton, jos joku esimerkiksi laulaa tätä karaokessa niin kyllä tulee niin sinkku-bridget mieleen..

  VastaaPoista
 16. Koska tänään on koko päivän soinut päässäni yksi elokuvasta tuttu kappale, niin mainitsen sen, mutta en väitä sen ylittävän muita yhtä onnistuneita musiikillisia ilmestyksiä.
  Tryanglz - Burning in the third degree

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvänen aika. Minä olen aina miettinyt mikä tämän biisin nimi on ja kuka sen esittää! Kiitos tästä.

   Poista
 17. Hachico - tarina uskollisuudesta elokuvan kappale Hyvästi (tai jotain sinne päin). Hachicohan on se tositapahtumiin perustuva elokuva uskollisesta koirasta joka vuosien ajan odottaa työmatkalla kuollutta isäntäänsä kotiin. Ei kykene itkutta katsomaan..

  VastaaPoista
 18. Leijonakuninkaan Can You Feel the Love Tonight Elton Johnin esittämänä on ainakin Disney-elokuvien musiikkiklassikko ylitse muiden minun mielestäni.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails