3.4.2012

Movie Monday #43 - Tiimi

Ketkä elokuvahahmot valitsisin tiimiini taistelemaan pahiksia vastaan?

Lähdetään siitä, että tiimiläisteni pitäisi hyväksyä se että minä olen johtaja. Demokraattinen sellainen, joka osaa delegoida ja jakaa vastuuta myös muille, mutta kuitenkin. Johtaja. Minä. Onko selvä? Hyvä. Saanko esitellä tiimini jäsenet:

Elle Woods

Elle olisi salainen aseeni. Hän on se pinnalliselta vaikuttava ilopilleri, jota kaikki aliarvioisivat mutta joka tosipaikan tullen näyttäisi kyntensä ja tekisi selvää jälkeä. Lisäksi hän pitäisi huolen siitä että koko tiimi on hyvinpukeutunut, siisti ja trendikäs.


Lisbeth Salander

Ilman tietokoneita ei nykyaikana pärjää. Ja Lisbeth Salander tuntee tietokoneet, jopa paremmin kuin ihmiset. Kun haluan saada pahiksen serverit kaatumaan ja levittää kuvia hänen kyseenalaisista vapaa-ajan puuhistaan ympäri maailmaa, olisi Lisbeth nainen paikallaan.


John McClane

McClane menee läpi vaikka harmaan kiven. Ja tulimeren. Ja räjähdysten. Hän on se, joka tekee jotain hullua silloin kun pitää tehdä jotain hullua.


Hämähäkkimies

Hämärillä on ne supersankarivoimat. Hän on vahva, kiipeilee pitkin seiniä, pääsee sinne minne muut eivät pääse, vaistoaa asioita joita muut eivät vaistoa ja on lisäksi aika vänkä huuliveikko. Kun on tylsää, Hämärin vitsit viihdyttäisivät porukkaa. Peter Parker voisi sitten pitää blogia meidän jengimme edesottamuksista ja tehdä meistä kuuluisia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails