25.4.2012

Top 5 leffa- ja TV-hottikset (to have sex with)

Joskus aikana ennen Filmitähti-sivustoa, Paivi heitti minulle haasteen Elokuvablogin puolella. Mutta tartun siihen vasta nyt, sillä minun on ollut vaikea kasata tätä listaa. Ei siksi, ettenkö tykkäisi katsella komeita miehiä vaan siksi, että nykyään näitä kuolaamisen arvoisia ihastuksia tapahtuu kovin vähän. Onko kyseessä aikuistuminen, äitiys, vai mikä? En tiedä. Nuorempana pihkaannuin tämän tästä johonkin telkkarin tai elokuvan komistukseen, nykyään en enää niinkään usein.

Mutta sitten työkavereitteni keskuudessa lähti kiertämään "Laminoi tämä lista kuumista julkkiksista" -haaste ja päätin viimein tarttua tähän tehtävään. Joukossa on pari tyyppiä, joita ihastelen myös ihmisinä, mutta muutaman tunnen vain yhden roolin perusteella ja ihastukseni perustuu siis tähän roolihahmoon. Täältä siis pesee, härifrån tvättas, aakkosjärjestyksessä sukunimen mukaan:

Jensen Ackles
 
Kun aikoinaan näin Supernaturalin ensimmäisen jakson, oli edellisestä virtuaali-ihastuksestani ehtinyt jo kulua pieni tovi. Kuvittelin jo päässeeni sellaisten asioiden yli. Sitten ruutuun tuli Jensen Acklesin esittämä Dean Winchester ja vatsanpohjassa sykähti. Sieltä se sitten vyöryi ylitseni tsunamin lailla, se ihastus. Dean on yhä hahmona aika kuuma pakkaus, mutta niin on ilmeisesti herra Ackleskin. Onnellisesti naimisissa oleva teksasilainen herrasmies on kaikkien puheiden mukaan fiksu, ystävällinen, miellyttävä, jalat maassa oleva ihminen. Eli ihana. Ja pitkä.

Zachary Levi

Chuck on hauska sarja ja parasta siinä on ihana Zachary Levi. Levin esittämä Chuck Bartowski edustaa juuri sitä ihanaa nörttimiestyyppiä, joka on kaikista lähinnä sydäntäni. Hän on siis nörtti, fanipoika, vähän kömpelö ja hassu, mutta suloinen kuin mikä. Hän on kiltti ja hyväsydäminen, olematta silti lainkaan mikään nössö. Chuck on ihanan aito ja hellyttävä, mutta tarvittaessa hyvinkin rohkea ja rehti mies, joka ei pelkää puolustaa läheisiään ja hänelle tärkeitä asioita. Hänkin on pitkä.
Paul Newman 

Nyt mennään haudan taakse, mutta ei tässä muukaan auta. Se on vain niin, että harva nykyajan mies vetää vertoja Paul Newmanille. Komealle, ihanalle, loistonäyttelijälle, joka oli kaiken lisäksi hyväntekijä ja uskollinen aviomies. Paul Newman tulee olemaan aina ja ikuisesti suosikkini, kuolematon tähti.

Jared Padalecki

Ei toista ilman toista. Toisella Supernaturalin veljeksistä kesti hieman enemmän aikaa saadakseen minut lämpeämään, mutta kyllä se sieltä pikkuhiljaa hiipi sekin ihastuminen esiin. Jared Padalecki on sellainen pitkä, raamikas miehenjärkäle jota tykkää vaan ihailla ja katsella. Kuten vastanäyttelijänsä ja hyvä ystävänsä Jensen Ackles, myös Padalecki on onnellisesti naimisissa ja puheiden mukaan kaikin puolin loistotyyppi. Padaleckista tuli muuten pienen pojan isä tässä hiljattain. Superihmisten maailmanvalloitus on siis alkanut.
Sam Trammell

Trammellin esittämä True Blood -sarjan Sam Merlotte saa minut lausumaan ne kolme sanaa, jotka aiheuttavat hämmästystä kaikkien sarjan naispuolisten fanien keskuudessa: "Kuka Eric Northman?". Sam's the man. Vampyyrit voivat minun puolestani painua takaisin arkkuihinsa, niillä ei ole minun silmissäni mitään jakoa eläimellisten muodonmuuttajien tai ihmissusien edessä. Ei ainakaan kuumuusakselilla. En ole Trammellia muissa rooleissa nähnyt, mutta toistaiseksi hänen näkemisensä True Bloodissa riittää minulle varsin hyvin.

Huomannette tässä erään teeman. Kyllä, se on kiltit miehet. Kiltit miehet, jotka eivät kuitenkaan ole nössöjä. Jos siihen vielä lisätään pieni nörttiys ja/tai fanitustaipumus niin minua viedään kuin vierasta sikaa.

Ja se pituus taas on tärkeää koska minä olen 184,5 cm pitkä.

4 kommenttia:

  1. ^_____^ Kyllä se mun lista on ihan erilainen, mutta silti jee! ;)

    VastaaPoista
  2. Paul Newman <3 Mun lista olis erilainen, mutta tää sun oli kiva, koska 3/5 oli mulle täysin tuntemattomia kavereita. Jäin miettimään keitä mun omalla listalla olis, tuli mieleen vain ikuisuussuosikkini Johnny Depp :D

    VastaaPoista
  3. Paul Newman aina ja ikuisesti <3.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails